• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızımın ilk bayrami boyle huzunlu mu olacakti?

Asivemavi34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2017
200
228
33
36
Merhabalar hanimlar,

Keske bu bayramda tek derdim kv gorumce kaprisi ne giyeceğim dusuncesi hangi cikolatayi almaliyim ikilemi olsaydi o kadar cok isterdim ki siradan herkes gibi dertlerim olmasini..

Kizim daha 20 gunlukken acılan instagram hesabi sayisiz kadinla konusmalar aileme hakaretler kizini zerre dusunmeyen bir adam giden 8 yilim 5 senelik evliliğim anasinin babasinin agziyla hareket eden karisinin kizinin arkasında durmayan bir adam

Bir kizim var 8 aylik babasıyla boşanma aşamasındayız kizini 40indan sonra sadece 3 kere goren bir baba..bugun mahalledeki kiz cocuklarini gordum babalarının kucaklarinda bunu hakedecek bisey yapmadim kizimin hicbir gunahi yok keske boyle olmasaydi diye aglamaktan helak oldum..

Sahi var midir ilahi adalet eden bulur mu? Lutfen bize dua edin

Eden bulur mu bulmaz mı orasını bilemicem ama...
Kızın büyüdüğü zaman boyle bir adamla ıyıkı beni bir arada tutmadın diyecek onu biliyorum..
Hayatın ne getireceği belli olmaz belki onu babasından daha çok sevecek sahiplenecek omuzunda tasıyacak birini cıkarır karsınıza..

Eden bulur mu bulmaz mı orasını bilemicem ama...
Kızın büyüdüğü zaman boyle bir adamla ıyıkı beni bir arada tutmadın diyecek onu biliyorum..
Hayatın ne getireceği belli olmaz belki onu babasından daha çok sevecek sahiplenecek omuzunda tasıyacak birini cıkarır karsınıza..

Merak ediyorum sadece insanin ici hic sizlamaz mi acimaz mi uzulmez mi cok sordum kendime neden diye öyle cok seviyordum ki hasta olunca sabahlara kadar basında ağlıyordum.. niye yasatti bize bunlari küçücük kizina rağmen aklim vicdanim almiyor

Sizin haketmenizle alakalı değil, bazen böyle olur .
Mükemmel bir evliliginozde olabilirdi ve sonra eşinizi kaybedebilordiniz o zaman çocuğunuz yine babasız kalacaktı .
Hayatin karşımıza ne çıkaracağı hic belli olmaz . Dilerim çok güzel şeyler yaşarsınız bu günlerim tüm yaralarını kapatır.

Merak ediyorum sadece insanin ici hic sizlamaz mi acimaz mi uzulmez mi cok sordum kendime neden diye öyle cok seviyordum ki hasta olunca sabahlara kadar basında ağlıyordum.. niye yasatti bize bunlari küçücük kizina rağmen aklim vicdanim almiyor
Cunku sizde olan kalp onda yoktu.

Babalık öyle annelik gibi dogustan verilen bi duygu degıl sonradan kazanılan bi duygu bence.. Herkes anne olmayı beceremedıgı gibi baba da olamıyor ne yazık ki. Hem ıyı tarafından bakın o kadar sorunu kızınıza yaşatmak istermıydınız? Ayrı olun ama mutlu olsun kızınız.. Babasının da aklı basına gelır ama artık kızı kac yasındayken gelir bilemiyorum.. Aklı basına geldıgı zaman kızının aklına o gelır mi onuda bilemıyorum

Ilk basta can acitan bayramlar gecirmeniz gayet normal Ama zamanda alisip kizinizin öyle bir adamin yaninda büyümedigine sükür edeceksiniz.siz kiziniz icin güclendikce size kötü günleri yasatanlar kücülecekler böylesi karektersiz birinden ayrildiginiza sükür edip önünüze bakin.bir damla gözyasina deymeyecek insanlar icin oturup aglamayin.

Sizin haketmenizle alakalı değil, bazen böyle olur .
Mükemmel bir evliliginozde olabilirdi ve sonra eşinizi kaybedebilordiniz o zaman çocuğunuz yine babasız kalacaktı .
Hayatin karşımıza ne çıkaracağı hic belli olmaz . Dilerim çok güzel şeyler yaşarsınız bu günlerim tüm yaralarını kapatır.

Cok teşekkür ederim guzel dilekleriniz icin şuan cok iyi geldi söyledikleriniz.. yasamin getirdigi olsaydı alır alnima koyardım kaderi.. ama aldatıldım bu onun karakteriyle ilgili insanlar ayrılabilir bosanabilirler ama çocuğunun sucu yok demir 1 lirasini bile harcamadi 6 aydır kızına.. nasil taniyamamisim bu adamı onca sene

Maalesef sadece kendini dusunen bir adam zerre düşünmüyor çocuğunu simdi bosanma durumumuzda mal paylasimini inkar ediyor nafaka pazarligi yapiyor vermek istemiyor aklim almiyor ayni yastiga bas koydugum adam cok yazik oldu.

Hiç dert etmeyin kendinize.
Kızınızın hatırladığı ilk bayram bu olmayacak neyseki...
Yoksa annesi kendini helak etmiş ağlarken sizi hatırlayacaktı.

İllaki de baba ile büyüsün deseniz. Nice bayram ve nice günler kavga eden mutsuz anne-baba hatırlayacaktı.

Kızınızın ilk hatırladığı bayramın ne olacağı/nasıl olacagı sizin elinizde.
Mutlu, neşeli, kendine güvenen bir anne ile öpücüklerle dolu bir sabah, ardından temiz bayram giysileri.
Anne ile ayna karşısında bir fotoğraf.
Kocaman gülümsemeli.
Güzel bir bayram kahvaltısı :) büyükleri ziyaret. Sonrasında gezmeler tozmalar. Belki dondurma yemeye gitme belki lunaparka falan...
İçinizi karartmayın :)
Kızınızın ilk bayramı bugün degil. Çok güzel hatırlayacağı bayramlar olacak :)

Babalık öyle annelik gibi dogustan verilen bi duygu degıl sonradan kazanılan bi duygu bence.. Herkes anne olmayı beceremedıgı gibi baba da olamıyor ne yazık ki. Hem ıyı tarafından bakın o kadar sorunu kızınıza yaşatmak istermıydınız? Ayrı olun ama mutlu olsun kızınız.. Babasının da aklı basına gelır ama artık kızı kac yasındayken gelir bilemiyorum.. Aklı basına geldıgı zaman kızının aklına o gelır mi onuda bilemıyorum
İstemezdim elbette ama kizimin anneli babali bir evde normal bir hayati olmasini da cok isterdim ailem cok destek oldular eksik olmasinlar.. ama insan sigamiyor ya bazen biryere onu yasiyorum.

İstemezdim elbette ama kizimin anneli babali bir evde normal bir hayati olmasini da cok isterdim ailem cok destek oldular eksik olmasinlar.. ama insan sigamiyor ya bazen biryere onu yasiyorum.
Annesı babası bir evde olup annesiz babasız da cok cocuk var.. Sız mutlu olmak istediniz aynı evde ama olmadı.. Eminim elinizden geleni de yaptınız fakat buraya kadarmış. Sorgulayıp kendinizi hırpalamayın

Kesinlikle ilahi adalet var.Birgün bana bu sitede biri bi mesaj attı açtığım konu nedeniyle( 2. Üyelik açarak açmıştım o konuyu) o mesaj resmen benim içimi yaktı kavurdu (oysa hiç görmediğim biriydi ama yüreğime dokundu sözü, biri beni dövse bu kadar acımazdı canım) ağladım hem de çok, gözlerim şişene kadar hissizleşene kadar, içimi çeke çeke ağladım, o kızgınlıkla ağlarken betdua ettim ona (keşke etmeseydim ama oldu işte) beni eleştirdiği, ağlattığı konuyla imtihan oluyor şimdi (Ben yine ALLAH yardımcısı olsun diyorum)

Hiç dert etmeyin kendinize.
Kızınızın hatırladığı ilk bayram bu olmayacak neyseki...
Yoksa annesi kendini helak etmiş ağlarken sizi hatırlayacaktı.

İllaki de baba ile büyüsün deseniz. Nice bayram ve nice günler kavga eden mutsuz anne-baba hatırlayacaktı.

Kızınızın ilk hatırladığı bayramın ne olacağı/nasıl olacagı sizin elinizde.
Mutlu, neşeli, kendine güvenen bir anne ile öpücüklerle dolu bir sabah, ardından temiz bayram giysileri.
Anne ile ayna karşısında bir fotoğraf.
Kocaman gülümsemeli.
Güzel bir bayram kahvaltısı :) büyükleri ziyaret. Sonrasında gezmeler tozmalar. Belki dondurma yemeye gitme belki lunaparka falan...
İçinizi karartmayın :)
Kızınızın ilk bayramı bugün degil. Çok güzel hatırlayacağı bayramlar olacak :)

Cok tesekkur ederim kendimde o gücü goruyorum ama kizima yetememekten korkuyorum hep ilerisini düşünüyorum acaba suclar mi beni baba ne demek anladığında o eksikliği nasil yasar kalbi incinir mi ? Allah yardımcımiz olsun.

Annesı babası bir evde olup annesiz babasız da cok cocuk var.. Sız mutlu olmak istediniz aynı evde ama olmadı.. Eminim elinizden geleni de yaptınız fakat buraya kadarmış. Sorgulayıp kendinizi hırpalamayın

Haklisiniz ben bu sureci hala sevdigim icin de biraz agir geciriyorum ama gecicek umarim oyle umut ediyorum izin verirlerse cunku her koldan saldiriyorlar ailesi anasi babasi danasi..

Babasız bir çocuk büyütüyorum
Siz güçlü olmalısınız o baba bilmezken saçma sapan ağlak hallere girip çocuğu gariban moduna sokmayın
Yurtdışı bekar anne dolu herkesin babası olck diye birşey yok siz gülün eğlenin çocukta mutlu olsun evet yavrum baban yok olmayabilir birçok kişinin babası yok ama ben varım demeniz lazım

Haklisiniz ben bu sureci hala sevdigim icin de biraz agir geciriyorum ama gecicek umarim oyle umut ediyorum izin verirlerse cunku her koldan saldiriyorlar ailesi anasi babasi danasi..

Dibi görüyorsun şuan ama cıkacaksın cıktıgında daha güçlü olacaksın. Emin ol

Kesinlikle ilahi adalet var.Birgün bana bu sitede biri bi mesaj attı açtığım konu nedeniyle( 2. Üyelik açarak açmıştım o konuyu) o mesaj resmen benim içimi yaktı kavurdu (oysa hiç görmediğim biriydi ama yüreğime dokundu sözü, biri beni dövse bu kadar acımazdı canım) ağladım hem de çok, gözlerim şişene kadar hissizleşene kadar, içimi çeke çeke ağladım, o kızgınlıkla ağlarken betdua ettim ona (keşke etmeseydim ama oldu işte) beni eleştirdiği, ağlattığı konuyla imtihan oluyor şimdi (Ben yine ALLAH yardımcısı olsun diyorum)

Ilahi adalete cok inanıyorum benim duzenim gitti çocuğum babasız buyuyecek ailesi tam destek oldu bu süreçte asla karina cocuguna sahip cik demediler.. oysa ne iyiligim oldu ailesine benden bu denli nefret ettiklerinin farkinda olmadan yasamisim kac sene

Cok tesekkur ederim kendimde o gücü goruyorum ama kizima yetememekten korkuyorum hep ilerisini düşünüyorum acaba suclar mi beni baba ne demek anladığında o eksikliği nasil yasar kalbi incinir mi ? Allah yardımcımiz olsun.

Korkmayın. Emek verdikçe emeginizin karşılığını alacaksınız. Ve bu endişeyi taşımak insanı iyi bir anne yapar zaten..
Bu süreçte kendiniz harici tek yapabileceğiniz ekstra, çocuğunuzun sağlıklı bir baba-kız ilişkisi için eski eşinizi teşvik etmek. Belki bir aile büyüğü, belki zamanı geldiğinde çağrıldığı bir psikolog toplantısı, aklını başına getirir diye umacağız..
olmuyorsa da bu sizın sucunuz veya eksikliğiniz degil. Onun kötü babalığından olacak. Ve çocuğunuz zaman zaman incinse de size hak verecek. Çünkü yanında hep siz vardınız.
İncinmesini kimse istemez ama bu sebep olmak zorunda degil, çocuklar bazen canlarını yakacak seyler yaşar. Bu illaki baba eksikliği olmak zorunda degil :)

Back
X