- Konu Sahibi superisi2006
-
hiç birini beğenmedim..çocuk ismi çok önemli biraz daha araştırmanı tavsiye ederim.
öyle diyosun ama hep çocuk olarak kalmıcak ki ilerde büyüdüğü zamanda isim yakışmalı. hem konuyu açan o isimleri beğenmiş onlardan birini seçiyoruz
öyle diyosun ama hep çocuk olarak kalmıcak ki ilerde büyüdüğü zamanda isim yakışmalı. hem konuyu açan o isimleri beğenmiş onlardan birini seçiyoruz
teşekkür ederimbilmiyorum biliyor musunuz dilara arpca bi isim ve asli dilara degil dil-aray...
sadece bir bilgi yanlis anlasilmasin...
yorumun için sağolasya güzel
teşekkürlerşuana kadar gördüğüm dilaralar hep güzel olmuştur..
tabiki oda sizinb zevkiniz ama biz ailecek bu isimler arasında seçim yapmaya çalışıyoruz. yinede sağolunhiç birini beğenmedim..çocuk ismi çok önemli biraz daha araştırmanı tavsiye ederim.
yorumunuz iiçin sağolunasya yada süreyya da güzel bir isim
Cnm verdiğin seçenekler arasında ASYA hoşuma gitti.Ama ben şahsen kızım olursa NEVRA istiyorum.Anlamı 1-Işık ışıltı parlaklık 2-Beyaz çiçek
E tabi bu kız birde büyüyecek.Nevra büyüdüğünde de ağır bi isim olur diye düşünüyorum.
tamam bende fikir veriyorum..ayrıca çocuk olarak kalmayacağını ve büyüyeceğini bildim için daha bir titizlik göstermesini tavsiye ediyorum.eğer çok beğendiği bir isim olsaydı bunu hiç tereddütsüz koyardı demekk burada çelişkili bir durum var.
Arkadaşlar aranızda tartışmaya gerek yok biz bu üç isim arasında kaldık 3 kişilik ailemizde ve sizlerden bu isim için oy istiyoruz ki genelde en beğenileni bulmak için.
Birbirinizi kırmanıza sebep olmak istemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?