- 27 Ağustos 2012
- 641
- 16
- 118
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaslar merhaba,
doktor 21.haftaya kadar erkek dedi bana ve ogluma isim bulmustum ancak 21.haftada kız dedi ve sok oldum birazda kızdım doktora nasıl bukadar hafta yanıldı diye.neyse simdi ise kız ismi derdine düstüm çünkü çok kararsızım...
Yardımınıza ihtiyacım var asagıdakı isimlerden begendiginizi yazarmısınız? çok tesekkür ederim merakla sonuçları bekliyorum:)
1.çağla
2.arya
3.duru
4.defne
5.tuana
6.cemre
7.beliz
Öncelikle Allah bağışlasın :)
Çağla çok güzel olur bence, hem adaşım olur. Minik ÇağlaBen bu listeden bir tek Çağla ismini seçerim :)
Cemre ismi de hoş. Olabilir bence. :26:
Ama diğerlerini sevmedim![]()
Liste dışından bir öneri isterseniz "Nisa" ismi güzeldir.
"Esin" de çok hoş ve çok zarif bir isim :)
Değişik isimleri severim ben ama hani son zaman moda isimler değil. Nisan ismi mesela. Ya da Eylül. Çoğu tuhaf karşılıyo nedenseİleride evlenirsem ve de kızım olursa Nisan koyacağım ama ben
Arkadaslar merhaba,
doktor 21.haftaya kadar erkek dedi bana ve ogluma isim bulmustum ancak 21.haftada kız dedi ve sok oldum birazda kızdım doktora nasıl bukadar hafta yanıldı diye.neyse simdi ise kız ismi derdine düstüm çünkü çok kararsızım...
Yardımınıza ihtiyacım var asagıdakı isimlerden begendiginizi yazarmısınız? çok tesekkür ederim merakla sonuçları bekliyorum:)
1.çağla meyvenin olmamış hali anlamına gelen bir şeyi neden isim olarak veresiniz ki
2.arya operayla ilgili bi terim ki hiç beğenmedim
3.duru beğendiğim bir isim fakat sabun markası olması üzüyor insanı
4.defne güzel bir isim
5.tuana aslı tuvana'dır ve savaşçı anlamına geliyordu yanlış hatırlamıyorsam. Beğenmiyorum
6.cemre ateş parçası demek. Bu da güzel bir şey değil
7.beliz işaret iz alamet anlamında. Saçma bir isim
8.rüya her ne kadar hoş bi isim olsa da kişiliğine ne katacak bu isim bilmiyorum.