Doğuma Hazırlık kızımın isim anketine katılırmısınızz!!!

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

sizce kızımın ismi hangisi olsun

• asya beren

OY: 9 6,4%
  • eylül ada

OY: 50 35,5%
  • beren

OY: 30 21,3%
  • asya

OY: 28 19,9%
  • azra

OY: 24 17,0%

• Ankete Katılan
    141
  • Anket Kapalı .

kad_er

ASYA'm hoşgeldin kızım...
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2010
4.888
5
156
İstanbul
kızlar kızımın ismine bir türlü karar veremiyoruzz...bu isimler dışında isim önerilerinizide bekliyorum...
asya beren
eylül ada
azra
asya
beren

kızlar kızımın ismine bir türlü karar veremiyoruzz...bu isimler dışında isim önerilerinizide bekliyorum...
asya beren
eylül ada
azra
asya
beren
ada çok güzel bi isim canım :)) benim önümde daha uzun bir yol var ama birgün benimde bir kızım olursa adını ada koymak istiyorum =))

İlk kızımın adı Ada...Ben de Ada ismini beğendim seçenekler arasında....

ben asya ismini oyladım.sebebide alyazmalım filmdeki asyadan kaynaklanıyor. kızım olursa ki inşallah en yakın zamanda olur.adını elvin yada şahanur koyacam.

Son düzenleme:
asya güzel isim......
yav çift isim koymayın şu çocuklara...
hastane çalışanıyım randevu bölümünde....
karışıyo sürekli....:(
bulamıyom kayıtlarını...:D

İlk öneri benden olsun o zaman Halenur diyorum:))

teşekkür ederim canımm,

ada çok güzel bi isim canım :)) benim önümde daha uzun bir yol var ama birgün benimde bir kızım olursa adını ada koymak istiyorum =))

ada ismini bende çok beğeniyorum ama eşim ,ada yı yalnız koyarsak çok dalga geçerler kızımın ismiyle diyor,ıssız ada vb gibi:))

Azra diyorum..............

azra yı eşim beğeniyorr,,,bakalımm canım teşekkürlerr

Elis nasıl canım ?

elis hiç duymadım canım,belis yada melis düşündüktee,,,teşekkürlerr önerin için

İlk kızımın adı Ada...Ben de Ada ismini beğendim seçenekler arasında....

benim oyum eylül ada ya

ben asya ismini oyladım.sebebide alyazmalım filmdeki asyadan kaynaklanıyor. kızım olursa ki inşallah en yakın zamanda olur.adını elvin yada şahanur koyacam.

asya güzel isim......
yav çift isim koymayın şu çocuklara...
hastane çalışanıyım randevu bölümünde....
karışıyo sürekli....:(
bulamıyom kayıtlarını...:D

teşekkürler kızlarr...

teşekkür ederim canımm,

ada ismini bende çok beğeniyorum ama eşim ,ada yı yalnız koyarsak çok dalga geçerler kızımın ismiyle diyor,ıssız ada vb gibi:))

azra yı eşim beğeniyorr,,,bakalımm canım teşekkürlerr

elis hiç duymadım canım,belis yada melis düşündüktee,,,teşekkürlerr önerin için

benim dayımın kızının adıda Erva Elis =)) Erva güçlü kudretli demek Elis hoş kokulu çiçek =) bebekler isimlerinin özelliklerini taşırmış maşallah bizim kız adı gibi güçlü =) Kuran'da geçen bi isim tercih etmenide öneririm ben canım ..

benim dayımın kızının adıda Erva Elis =)) Erva güçlü kudretli demek Elis hoş kokulu çiçek =) bebekler isimlerinin özelliklerini taşırmış maşallah bizim kız adı gibi güçlü =) Kuran'da geçen bi isim tercih etmenide öneririm ben canım ..

erva elis değişikmiş canımmm,anlamlarıda güzellmişş,,,babamıza bi soralım bakalımm ne dicek:))teşekkür ederim canımm:34:

ecrin veya ceylin her 2 side bence çok güzel.:34: Özellikle Ecrin i öneririm..

Ecrin ücret demek,( Allah ın hediyesi demek değil..Ecrin Kerim olarak birleşik haldeyken Allah ın hediyesi anlamına gelir...Tek başına Ecrin ücret demektir )Ceylin de yengeç yuvası demek..(Cennet kapılarından birinin adı değil...)

ASYA tabiki :)) benim kızımın adı asya ve çok yakışıyor bence :) Ama ankette Eylül ada'yı işaretledim, hamileyim kızım olursa adını Eylül koymayı düşünüyorum. Eylül de Asya da çok estetik söylemi çok ahenkli isimler. Sanki zarif narin hoş kızlar olacakmış gibi :) Ha bide Ela var benim listede.

Back
X