Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar kızımın ismine bir türlü karar veremiyoruzz...bu isimler dışında isim önerilerinizide bekliyorum...
asya beren
eylül ada
azra
asya
beren
ada çok güzel bi isim canım :)) benim önümde daha uzun bir yol var ama birgün benimde bir kızım olursa adını ada koymak istiyorum =))kızlar kızımın ismine bir türlü karar veremiyoruzz...bu isimler dışında isim önerilerinizide bekliyorum...
asya beren
eylül ada
azra
asya
beren
Elis nasıl canım ?kızlar kızımın ismine bir türlü karar veremiyoruzz...bu isimler dışında isim önerilerinizide bekliyorum...
asya beren
eylül ada
azra
asya
beren
kızlar kızımın ismine bir türlü karar veremiyoruzz...bu isimler dışında isim önerilerinizide bekliyorum...
asya beren
eylül ada
azra
asya
beren
İlk öneri benden olsun o zaman Halenur diyorum:))
ada çok güzel bi isim canım :)) benim önümde daha uzun bir yol var ama birgün benimde bir kızım olursa adını ada koymak istiyorum =))
Azra diyorum..............
Elis nasıl canım ?
İlk kızımın adı Ada...Ben de Ada ismini beğendim seçenekler arasında....
benim oyum eylül ada ya
ben asya ismini oyladım.sebebide alyazmalım filmdeki asyadan kaynaklanıyor. kızım olursa ki inşallah en yakın zamanda olur.adını elvin yada şahanur koyacam.
asya güzel isim......
yav çift isim koymayın şu çocuklara...
hastane çalışanıyım randevu bölümünde....
karışıyo sürekli....
bulamıyom kayıtlarını...![]()
teşekkür ederim canımm,
ada ismini bende çok beğeniyorum ama eşim ,ada yı yalnız koyarsak çok dalga geçerler kızımın ismiyle diyor,ıssız ada vb gibi:))
azra yı eşim beğeniyorr,,,bakalımm canım teşekkürlerr
elis hiç duymadım canım,belis yada melis düşündüktee,,,teşekkürlerr önerin için
ecrin veya ceylin her 2 side bence çok güzel.Özellikle Ecrin i öneririm..
asya güzel isim ceylin de olabilir
benim dayımın kızının adıda Erva Elis =)) Erva güçlü kudretli demek Elis hoş kokulu çiçek =) bebekler isimlerinin özelliklerini taşırmış maşallah bizim kız adı gibi güçlü =) Kuran'da geçen bi isim tercih etmenide öneririm ben canım ..
rica ederimmerva elis değişikmiş canımmm,anlamlarıda güzellmişş,,,babamıza bi soralım bakalımm ne dicek:))teşekkür ederim canımm![]()
ecrin veya ceylin her 2 side bence çok güzel.Özellikle Ecrin i öneririm..