Doğuma Hazırlık ..::KıZıMıN iSMi Ne oLSuN::..

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ay_ge

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2009
4.468
9
641
İstanbul
kızlar daha çok erken olmasına rağmen şimdiden aile isim koyma çabasına başladı...henüz cinsiyetimiz %80 kız olmasına rağmen yinede ben şimdiden bir kız ismi oluşturmalıyım kafamda..

• CeReN
  • Buse
  • Ayça
  • NisaN
  • Eylül

aklımdaki isimler bunlar ceren'i eşim Buse'yi oğlum istiyor Ayça'yı da ben

şimdiden teşekkürlerrr

wayyy be bakan geri gidioo çoqmu zor sordum

ben şimdilik damla diorum ama benimki kız olursa geri çekerim fikrimi ona göre:)))

Merhaba canım...
Rabbim sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eylesin.
Ben prensesin için ceren ismini seçiyorum.

öncelikle Yarabbim sağlıklı mutlu analı babalı büyütmek nasip eylesin....

buse

bence en güzeli nisan, ben kız olursa nisan'ı erkek olursa emre'yi garantiledim. ikinci isimleri düşünüyoruz. nisan hem az rastlanan hem de güzel bir isim :) 12 ay boyunca diğer isimlere rastlanabilir ama nisan 12'de 1 ihtimal

hmmm..evet aslında olabiliritesi var..en başından nisanda doğucağını öğrenince eşimde adıda nisan olsun demişti bakalımmm:26:

bence nisan:)) nisan ayında doğan çocuğa eylül de biraz garip olur sanki:)))

bence ceren ya da eylül hayırlı ömürler versin rabbim

canım bencede ceren çok hoş bi isim.benimde 1,5 ay sonra bir kızım olucak inşallah bende ASYA düşünüyorum ve fikirlerinizi merak ediyorum.şimdiden teşekkürler.Allah yardımcımız olsun.

Bence Eylülü çıkartın. diğerlerini bir kağıda yazıp kura çekin çünkü hepsi çok güzel :112:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…