Doğuma Hazırlık kızımın ismi sizce hangisi olabilir?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

prensssses

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2012
14
0
86
İzmir
slm hanımlar kızıma isim arıyorum. ilk kızımın adı ecrin 2. kızım 30 hftalık ama çok kararsızım şu sıralar
ceylin
cemre
duru
arasında gidip geliyorum bir fikir verirseniz sevinirim:D

Kesinlikle Cemre harika ben çok severim bu ismi :40:

slm hanımlar kızıma isim arıyorum. ilk kızımın adı ecrin 2. kızım 30 hftalık ama çok kararsızım şu sıralar
ceylin
cemre
duru

slm canım bende 24 haftalık hamileyim kızımın adını eyşan koymak istiyorum eşim de irem olsun diyor bakalım sonuç ne olacak cemre bizde düşünmüştük ama çok yakınımız da olduğu için vazgeçtik bence cemre koy

ceylin
cemre
duru

slm canım bende 24 haftalık hamileyim kızımın adını eyşan koymak istiyorum eşim de irem olsun diyor bakalım sonuç ne olacak cemre bizde düşünmüştük ama çok yakınımız da olduğu için vazgeçtik bence cemre koy

ceylin
cemre
duru

Sadece konuyu görüp içeriğini okumadan içimden en sevdiğim kız ismini geçirmiştim, yazmışssınız zaten :)

Duru :)

Dizilerdeki karekterler insanların hayatını bukadarmı etkiler hayret etmemek elde değil. Bu forumda Oğlu olupta ismini Behlül koyanlarada hiç şaşmam :1:

Back
X