• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızımın ismi sizce ne olsun

• Konu Sahibi Konu Sahibi xxygmr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Evet olabilir eşim de sever bu ismi diye düşünüyorum
Zeynep yanına isim ekleyebilirsiniz, ben öz Türkçe isimleride sevdiğim için asya,ülkü,aybüke,ırmak,bilge gibi isimleride seviyorum. Hemde büyüdüğü zaman istediğini kullanır

Öncelikle yavrunuza sağ salim kavuşmanızı dilerim, yazdığınız isimlerin anlamlarını bilmiyorum o yüzden yorum yapamadım, sizin isim konusunda herhangi bir kriteriniz var mı peki?

Bunları koymayın çok var denilerek ,karşı belirtilen isimlerden de çok var, sizin önemsediğiniz nedir isim konusunda önemli olan o bence.

Öncelikle yavrunuza sağ salim kavuşmanızı dilerim, yazdığınız isimlerin anlamlarını bilmiyorum o yüzden yorum yapamadım, sizin isim konusunda herhangi bir kriteriniz var mı peki?

Bunları koymayın çok var denilerek ,karşı belirtilen isimlerden de çok var, sizin önemsediğiniz nedir isim konusunda önemli olan o bence.

kulaga güzel gelen kibar bi isim istiyorum kuranda da geçmesi daha iyi olur bizim için yeni duyulan isimlerden de olabilir
Bende çok istemistim kurandan olsun ismi eşim arkadaş ortaminda duyduğu beğendiği bir ismi koydu okadar istiyorduki engel olamadım tabi 14 yıl önceydi çok isim aradık hiç kimsede olmasın dedik ne isterseniz özelden yazabilirim şimdi kızımın ismi üzerine yorum gelsin istemem

Melis çok güzel🌸
Yada çok istiyorsanız sadece Aden

Back
X