Doğuma Hazırlık Kızımın isminde kararsız kaldım

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ayisigim_

Guru
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2010
3
0
286
İstanbul
Merhaba arkadaşlar benım son günlerim kızım dünyaya gelicek ve isim konusunda kararsız kaldım.Duru rüya düşünüyorduk eşimle sizce ikisi yanyana güzel mi?

bence rüya. benim kızım 9 günlük bugün ve prensesime rüya adını verdik ona çok yakıştı..sağlıkla gelsin bebişin.

rüya duru derseniz daha hoş olabilir söylemesi..çünkü duru rüya derken ru ve rü heceler ardarda geliyor değişik bir söylem oluyor..tek başlarınada çok hoşlar

saolun arkadaşlar bizde rüya ismini kesin koymayı düşünüyoruz ama yanına bir isim daha ekleyelim diyoruz kuranda geçen bir isimde olsun istiyoruz fakat rüya nın yanınada pek uyduramadık isim.Rüya minel ya da rüya nisa da olabilir sizin önerebileceğiniz isimler varsa sevinirim.

teşekkürler white_dreams87 sizinde hayırlı olsun allah analı babalı sağlıklı büyütmenizi nasip etsin rüya bebişi darısı başıma:)

teşekkürler white_dreams87 sizinde hayırlı olsun allah analı babalı sağlıklı büyütmenizi nasip etsin rüya bebişi darısı başıma:)

sağol canım bir rüya daha geliyor desene inşallah.sağlıkla gelsin kollarına meleğin annesi.bizde rüya koyduk adını hastanedeki göbeğini kesen bebek hemşiresi ablasıda dediki ben göbek adını nisa koydum :) kimliğine yazdırmadık ama rüya nisa güzel oluyor bence.opuyorumnanaktan

Back
X