Doğuma Hazırlık kızımın ismine oy verin... Masal mı? Asya mı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
ya yinede senin fikrindir istediğin ismi koyarsın ama ben koyacağım ismin söylenişinin güzelliği yanında anlamının güzeliğine de önem veririm, isimlerin insanlar üzerinde etkisi olduğuna inananlardanım, bu yüzden eğer ben kızıma bir isim koyacak olsaydım bu ismi koymazdım, ama dediğim gibi bu sadece benim fikrim, ikisinin arasında da bir tercih yapmam gerekirse asya olabilir, kızın adıyla yaşasın inşallah

ikisi de güzel canım ben de iki isim arasında kararsızım, masal yarım adım daha önde gibi sanki

Canim buyuk tesaduf benim de dusundugum isimler arasinda en populer olanlari bu ikisi, bu sabah kahvaltida esime de Masal ve Asya'yi da soylemistim. Bir dilci olarak masal ismini cok begeniyorum peri kizi, prenses gibi seyleri aklima getiriyor kirilgan yumusak huylu bir bebek canlaniyor gozumde. Asya ise hemen aklima selvi boylum al yazmalim gelir esmer Asyali bir kiz siyah gur sacli asya kitasi gibi buyuk, sert tabiata sahip guclu sirlarla dolu ama bir o kadar da sevecen kalbi sevgiyle dolu anac bir kiz.. ikisi de cok guzell secim yapmak zor ama sanki ASYA daha cekici geliyor a.s

bence asya

bizimde kızımız olucak babamız illa masal olsun istiyor ama ben istemiyorum

Back
X