Doğuma Hazırlık Kizimin ismine uyğun bebek ismi.

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Milana ya uygun kız isimi.

• Melina

OY: 4 28,6%
  • Melisa

OY: 3 21,4%
  • Miray

OY: 2 14,3%
  • Milay

OY: 0 0,0%
  • Mine

OY: 2 14,3%
  • Hiç biri.

OY: 4 28,6%
  • Hepsi güzek

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    14
  • Anket Kapalı .

Milana firuze

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2018
3.706
7.233
108
Bir kızım var 1 yaşini 18 mayısda dolduracak, ismi "milana" onun ismine uyğun benzer isim aryorum 13 haftada cinsiyetne kız demişdi ama ben pek emin değilim kizmi diye kız isimleri araşdırıyorum yınede ama önere bileceğniz kız ve erkek isimlerne acığım.

Bu aralar kiz ismi olarak Mila ya taktim cok beğeniyorum ama kizinizin ismine cok yakin oldugu icin onu eledim Melisa diyorum erkek ismi olarak da Miraç olabilir

Milana degisik , bilindik degil. Mine guzel fakat bilindik. Milana nin yanında klasik duruyor. Melina yi bende begeniyorum. Tekerleme gibi olur. Cevreden karıştirilabilir. Milana ya uygun degışik havali çok benzer tekerleme olmayan secerdim ben. Ayni konsept isim bakardım. Köken ne bilmiyorum . Almila, Almina, Destina bu tarz Suan aklima bunlar geldi.

Milana degisik , bilindik degil. Mine guzel fakat bilindik. Milana nin yanında klasik duruyor. Melina yi bende begeniyorum. Tekerleme gibi olur. Cevreden karıştirilabilir. Milana ya uygun degışik havali çok benzer tekerleme olmayan secerdim ben. Ayni konsept isim bakardım. Köken ne bilmiyorum . Almila, Almina, Destina bu tarz Suan aklima bunlar geldi.
İtalyanca bir isim zarıf demek, benzer sadıce okuş değil mena olarakda ola bilir. Güzel bir isim isdiyorum her anne gibi.

Back
X