Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde içim inciye daha çok ısınıyor çok teşekkür ederim canımİkiside güzel ve zarif isimler...
Yeğenimin adını inci koymasaydım , ben şuan kızıma koyardım.:)
Benim oyum inciden yana.![]()
Teşekkür ederimmIkisi de çok güzel ama ben kalnimin incisi olarak inci seçtim:)
Teşekkür ederimmAilemiz de inci ismi olmasaydı kızıma bu ismi verirdim![]()
Teşekkür ederimm canıminci cok hos
Teşekkür ederimmInci :)
Inci güzel begüm esma yi da çok seviyorum kızım olsaydı koyacaktım ama oğlum olduYeni moda yada çok arapça isimlerden pek hoşlanmıyorum o yüzden ipek yada inci arasında kaldım sizce hangisi daha hoş geliyor kulağa ? Yada böyle sade önerebileceğiniz isim var mı kızlar![]()
Aminn İnşallah canımİnci diyorum bende. Hayırlı evlatlar olsunlar inşallah.
Begüm Ece gibi isimleri düşündük ama çevremizde çok olduğu için geri vazgeçtik. Oğlunu da Allah bağışlasın canımInci güzel begüm esma yi da çok seviyorum kızım olsaydı koyacaktım ama oğlum oldu
Teşekkür ederim İnşallah canımİnci diyorum bende. Hayırlı evlatlar olsunlar inşallah.
Eşim ve Ailemde İpek diyorBen de ipek diyorum![]()
Teşekkür ederim seninde rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip etsinBegüm Ece gibi isimleri düşündük ama çevremizde çok olduğu için geri vazgeçtik. Oğlunu da Allah bağışlasın canım![]()
Aminnn inşallahhTeşekkür ederim seninde rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin