Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederimİnci bencede
Bencede ikisi de çok hoş zarif bakalım biz neye karar vercezIkisinide cok begenirim ipek cok istedim ama esim asla istemedi
İkiside hoş geldiği için karar vermekte zorlanıyoruz ama çoğu kişi inci diyor sizin gbiInci çok güzel ve naif. Oyumu Inci'den yana kullandım.
Ipek de hoş bir isim.
Evet doğru diyorsunuz oy için teşekkür ederimİkiside şahane.. İpek diyorum ben. İpek kızım diye sevmesi mükemmel olur..![]()
Öncelikle Cevabın için teşekkür ederim. Arkadaşımın kızının adı Ada Mira seslenince iki isim gibi de durmuyor sende ikisini koyabilirsinSanki ipek daha güzel, inci fazla ciddi fazla olgun sanki, tercihim ipekten yana...
Ben de ada, mira ve defne arasında kaldım(( birtürlü isim bulamıyırum
Aminn inşallah çok teşekkür ederim canımBence de inci,mercan'ı da çok seviyorum, sağlıkla gelsin meleğin
Benim çevremde de hiç yok olursa bir kızım olacakİpek diyorum.
Ama bu iki isim de çok moda şu aralar. Etrafımda çok duyuyorum İpek ve inci ismini.
Allah bağışlasın kızınızı. yorum için teşekkür ederimben de İpek diyorum. Daha sıcak, daha sempatik geldi bana kendim de İpek koyduğum için sanırım
Teşekkür ederimBence İpek daha güzel
Bu gidişle ipek olacak gibi çok teşekkür ederim yorumunuz içinikiside çok zarif ve kibar isimler çok beğeniyorum. başka isim arama hiç. birini seçmem gerektiği için ipek diyorum![]()