Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nefes ne ya bildiğin nefes işte tamam farklı isimler olsun da çocuğunuzu da düşünün adım nefes olsa ilk işim değiştirmek olurdu farklı gerçekten anlamlı güzel isimler varken mesela okulda nefes al nefes ver dense beden dersinde hemen alay konusu olur ki bi de erkeklerin bu ver kelimesine yüklediği anlam bambaşkayken.
İlginize teşekkür ederim, anlamı güzel yaşam kaynağı...ama bu arada değişik isim teklifleride bekliyorum :)
arsevi:masum aşk,alkım:ulu,bahar (eski türkçe) kalina:bir türk kahraman savaşçı kadın ve çiçek, selvin : selviden geliyor, sare de güzel bence,oben: bir yahudi peybamberi, darian(daryan): allahın yücelttiği kul , alen:gerçek, sermina : anlamını bilmiyorum. ilkyaz,selina:ay ışığı,onuray (kuzenimin arkadaşının ismi),özlin,beliz,alisa,sidelya:çerkesçe çiçek,tameris:değerli yada ulu (çrksç),semiramis:asurlu bir kraliçe,biğçerenses yada kraliçe (Eski göktürklerde) farah:sevinçli haber,alaz:bahar,vera:inanç.nasıl isim koymayı düşünüyorsun türkçe mi ? bana mesaj at bende bir ton isim var koymayı düşündüğüm yazarım sana.ptesi yazarım.