• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller Kizimin izleri

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

honeysuckle

istanbul delisi
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2010
3.161
1.515
373
İstanbul
Merhaba arkadaslar
Universiteye giden genc kizim var
Kizimin sirtinda ve gögüs bölgesinde sivilce izleri var bayagi yogun
Ve ara ara cikmaya devam ediyor
Doktorada gittik pek cözüm olmadi
Malum genc kiz kafaya takiyor
Bildiginiz bitkisel yada iyi geldi dediginiz ilac krem varmidir
Simdiden tesekkurler

Lazerle belki yok edilebilir sivilce izleri. Onun dışında beslenmesine dikkat edebilir diye düşünüyorum, yağlı şeyleri sık yiyorsa fast food ağırlıklı besleniyorsa çıkabilir sivilce, az su tüketiyorsa da çıkabilir. Günde en az 1.5 litre suyunu içsin, yağlı şeyleri de sık tüketmemeye çalışsın tavsiyem, hatta bir süreliğine hiç yemesin bile bıraksın. Baktı sivilceler azalıyor, demek ki beslenme stilinden.

Lazerle belki yok edilebilir sivilce izleri. Onun dışında beslenmesine dikkat edebilir diye düşünüyorum, yağlı şeyleri sık yiyorsa fast food ağırlıklı besleniyorsa çıkabilir sivilce, az su tüketiyorsa da çıkabilir. Günde en az 1.5 litre suyunu içsin, yağlı şeyleri de sık tüketmemeye çalışsın tavsiyem, hatta bir süreliğine hiç yemesin bile bıraksın. Baktı sivilceler azalıyor, demek ki beslenme stilinden.

Cok tesekkur ederim
Dediklerinizi uygulayacagiz yalniz lazer maddi yonden zorlar gibi

İmkanı varsa denize girip güneşlensin bütün izler gider fakat sivilcelere çözüm bulmazsa tekrar iz olur.

Cok tesekkur ederim
Dediklerinizi uygulayacagiz yalniz lazer maddi yonden zorlar gibi

Rica ederim, üniversite öğrencisiyse fast food ağırlıklı besleniyordur muhtemelen öyle tahmin ettim. Evden kendine salatalar, sandviçler, ızgara tavuk falan yapıp götürebilir; yanında da 1 litrelik bir su şişesi taşıyarak onu bitirebilir. Hem de daha sağlıklı beslenmiş olur. İzlere kremlerin çok etkili sonuç vereceğini sanmıyorum ama özel peelingler oluyor cilt bakımı yapan güzellik merkezlerinde belki onu deneyebilir lazer yaptıramazsanız.

Expigment %4 .Arkadaşım dematalog benim de yuzumde guneş lekeleri oluştu.Onlar için önerdi faydasını gördüm.

Akşamları bir kere sürüyor ama sürdüğü yerler güneş görecekse güneşe çıkarken koruyucu sürmeli.Kışın sorun

değide önümüz yaz.

Merhaba arkadaslar
Universiteye giden genc kizim var
Kizimin sirtinda ve gögüs bölgesinde sivilce izleri var bayagi yogun
Ve ara ara cikmaya devam ediyor
Doktorada gittik pek cözüm olmadi
Malum genc kiz kafaya takiyor
Bildiginiz bitkisel yada iyi geldi dediginiz ilac krem varmidir
Simdiden tesekkurler
Benimde yoğun sivilcelerim vardı doktora gittim roaccutane kullandım ancak o şekilde fayda görebildim çünkü sivilceye neden olan yağlanma karaciğerden geliyor ve bu ilaçta karaciğere etki ederek yağlanmayı azaltıyor neredeyse durduruyor fakat çok fazla yan etkisi var gerekli tahlilleri yaptırarak bu ilacı kullanmanızı öneririm ben ve etrafımda bi çok arkadaşım bu ilaç sayesinde kurtuldu şimdiden geçmiş olsun

Benimde yoğun sivilcelerim vardı doktora gittim roaccutane kullandım ancak o şekilde fayda görebildim çünkü sivilceye neden olan yağlanma karaciğerden geliyor ve bu ilaçta karaciğere etki ederek yağlanmayı azaltıyor neredeyse durduruyor fakat çok fazla yan etkisi var gerekli tahlilleri yaptırarak bu ilacı kullanmanızı öneririm ben ve etrafımda bi çok arkadaşım bu ilaç sayesinde kurtuldu şimdiden geçmiş olsun

Sizede gecmis olsun ancak o ilacin yan etkilerinden korkuyorum

Expigment %4 .Arkadaşım dematalog benim de yuzumde guneş lekeleri oluştu.Onlar için önerdi faydasını gördüm.

Akşamları bir kere sürüyor ama sürdüğü yerler güneş görecekse güneşe çıkarken koruyucu sürmeli.Kışın sorun

değide önümüz yaz.

Yarin alip deneyecegim
Cok tesekkurler

Rica ederim, üniversite öğrencisiyse fast food ağırlıklı besleniyordur muhtemelen öyle tahmin ettim. Evden kendine salatalar, sandviçler, ızgara tavuk falan yapıp götürebilir; yanında da 1 litrelik bir su şişesi taşıyarak onu bitirebilir. Hem de daha sağlıklı beslenmiş olur. İzlere kremlerin çok etkili sonuç vereceğini sanmıyorum ama özel peelingler oluyor cilt bakımı yapan güzellik merkezlerinde belki onu deneyebilir lazer yaptıramazsanız.

Mutlaka yiyordur gerci yemekhaneden yiyorum diyor ama
Cok guzel tavvsiyeler gercekten cok sagolun

Mutlaka yiyordur gerci yemekhaneden yiyorum diyor ama
Cok guzel tavvsiyeler gercekten cok sagolun

Yemekhane yemekleri çok yağlı oluyor ya, her yemeğe doyurucu olsun diye patates püresi, pilav, makarnayı dayarlar. Benim midem kaldırmıyordu yemeyi, evden getiriyordum aynen böyle. Hem kilo vermiştim hem de cildim çok pürüzsüzleşmişti. Yemek götüremese bile günde 1.5 litre su içmeyi kesinlikle ihmal etmesin, farkı göreceğine eminim. :)

Bir kadın doğum uzmanına başvurdunuz mu? 18 yaşında aynı sebepten tahmin üzerine doktora başvurdum ve pcos tanısı aldım.

Sizden ricam doktor kontrolunde de olsa bu ilaci tavsiye etmeyin. Arkadasimin kuzeni bunu kullanirken aniden uykusunda vefat etti. Meger gizli baska bir rahatsizligi varmis. Kullanmadan olacaklardan doktor sorumlu degil imzasi atilan bir ilac tavsiye edilmemeli bence.

Sizden ricam doktor kontrolunde de olsa bu ilaci tavsiye etmeyin. Arkadasimin kuzeni bunu kullanirken aniden uykusunda vefat etti. Meger gizli baska bir rahatsizligi varmis. Kullanmadan olacaklardan doktor sorumlu degil imzasi atilan bir ilac tavsiye edilmemeli bence.
Çok üzüldüm Allah rahmet eylesin ama ben kullandım ve fayda gördüm bu denli zarar verebiliyor olacağını bilmiyordum.

Back
X