- 16 Mayıs 2014
- 3.315
- 3.913
- 248
- Konu Sahibi cocuklarimcanlarim
Merhaba arkadaşlar, Cumartesi akşamı çocukları parka götürdük. Her şey gayet eğlenceli geçiyordu. 11 yaşındaki kızım parkta bulunan tırmanma demirlerinin üzerinde resim çekilmek istedi ve demirlere çıkıp oturken ay diye bir ses geldi. Ne oldu kızım dedim popom acıdı anne dedi. Sonra unuttu oyuna daldı kardeşiyle. Dün ise oğlum ateşlendi üst solunum yolu enfeksiyonu geçiriyormuş onu doktora götürdük geldik. Anne benim popom çok acıyor otururken kalkarken filan çok ağrıyor eğilemiyorum da dedi (bizde açıkçası kardeşini doktora götürdüğümüzde hiçbir demedi diye acaba kardeşini götürdüğümüz için nazlanıyor mu diye düşündük) sonra baktık anne çok ağrıyor diyince eşime sanırım gerçekten ağrısı var bir götürelim dedim. Çapa'ya gittik acil ortopediye. Film çektiler ve doktor film sonucunda kuyruk sokumunda kırık var dedi. Çatlak-kırık arası bir şey dedi sonra ve oturma simidi verdi. Buna oturacak başka tedavisi yok dedi. İyileşme süresi 1,5-2 ay deyince kızım başladı ağlamaya ben okula bu simitle gitmem diye :) Kızım bu hastalık arkadaşların bu yüzden seninle dalga geçmez neden bunu kafanda sorun haline getiriyorsun desekte bir şey değişmedi. Kızımı ayrıca fizik tedavi doktoruna da götürmem gerekir mi ya da farklı bir doktora daha götürmeli miyim? Beni bu konuda aydınlatabilirseniz sevinirim.