kızımın nefesi kokuyor

fcm

Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2015
143
18
18
38
merhaba kızlar
kızımın nefesi kokmaya başladı.üşüttüğünü düşünüyorum.yada diş çıkartıyor.dış yaparmı?
her nefes kokmasında pedutus şurup mu vermem gerekir.

Kac yasinda kiziniz?benim kizim da dis doneminde ama kokmuyor nefesi.usutmus olabilir diyosunuz ondandir belki ama disten dolayida hasta oluyorlar,surup hasta oldugu icinmi nefes kokmasi icinmi veriliyo anlamadim?

Disinden ötürü olabilir canım benimde oğlumun kokar bazen diş dönemlerinde ama ilaç vermiyorum ben ağrı sizi yoksa vermeyin bence

çocuğunuz kaç yaşında acaba çocuklarda olan reflü falan ağız kokusu yapar yada birz büyükse dişlerinde çürük varsa da yapar boğaz enfeksiyonu da olabilir tabi ağız kokusuna sebep ama belli hastalıklarda ağız kokusu yapıyor dikkatli olmak lazım şeker böbrekle ilgili rahatsızlıklar falan tabi bunu dra götürmeden bilemezsiniz bir sürü nedeni olablir basit bişeyde olabilir dediğim gibi gripte bir etken diş çıkarkende koku normal ama sadece koku için ilaç vermeyin durduk yere

Kac yasinda kiziniz?benim kizim da dis doneminde ama kokmuyor nefesi.usutmus olabilir diyosunuz ondandir belki ama disten dolayida hasta oluyorlar,surup hasta oldugu icinmi nefes kokmasi icinmi veriliyo anlamadim?
nefes kokmasını genelde üşütünce olıyor derler. şurup hasta olduğu için

birde kızım gece terleyen bir kız ve üstünüde hep acıyor.tulum giydirsem terliyor.ince giydirsem üşüyecek diye korkuyorum

Benim oglumun da bebekliginden beri kokuyor. Dr emzik kullandığı için demişti. Baya kötü bi koku ve devamli var bogaz enfeksiyonu falan degil ben de reflü olabilir diye düşünüyorum biraz daha büyüsün emzigi bırakınca geçmezse tekrar sorcam dra. 18 aylik bu arada

E="arwen10_19, post: 45171725, member: 248468"]Benim oglumun da bebekliginden beri kokuyor. Dr emzik kullandığı için demişti. Baya kötü bi koku ve devamli var bogaz enfeksiyonu falan degil ben de reflü olabilir diye düşünüyorum biraz daha büyüsün emzigi bırakınca geçmezse tekrar sorcam dra. 18 aylik bu arada[/QUOTE]
benim kızımda emzik kullanıyor fakat her zaman kokmuyor.sanırım diş döneminde böyle oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…