• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızımın öğretmeni...

İsteyen nasıl güzel anlıyo 🌸💕
Eee hepimiz böyle anlaşalım o vakit. Her şeyi yanlış kullanalım. Ama isteyen öyle ya da böyle anlıyor diyelim. Öğtetmen de desin ki aslında ağzımdan öyle çıktı ama başka kelime kullanmayı unuttum desin. Öğretmene haklı demiyorum ama öyle bir asıp kesmişsiniz ki yorumda, kendimize de bakmak lazım demek ki.

Eee hepimiz böyle anlaşalım o vakit. Her şeyi yanlış kullanalım. Ama isteyen öyle ya da böyle anlıyor diyelim. Öğtetmen de desin ki aslında ağzımdan öyle çıktı ama başka kelime kullanmayı unuttum desin. Öğretmene haklı demiyorum ama öyle bir asıp kesmişsiniz ki yorumda, kendimize de bakmak lazım demek ki.
Ne saçmalıyosunuz? 🤣

Maalesef ki gt kelimesinin bile çok hafif kaldığı ne durumlar yaşıyoruz her gün okullarda. Şikayete gitsen hassas veli, gitmesen çocuğuna verdiğin eğitim ziyan.
Herkes gelişigüzel konuşsun sonra bu ne biçim sözcük diyen abartılı bulunsun. Bir kendinize gelin yahu. Okullarda zaten küfür, hakaret başını almış gidiyor. Öğretmende de bu tarz kelimeleri normalleştirecek miyiz ?
Çocuğum Ortaokula başladı her günümde ayrı şok geçiriyorum öğrencisine, öğretmenine. Maalesef ki en çok da özenle yetişen çocuklar bunun zorluğunu çekiyor

Back
X