- 17 Aralık 2015
- 27.096
- 49.534
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
Merhabalar herkese,
benim icin dert olma aşamasına doğru ilerleyen omuzlarımdan yükünü kaldıramadığım bir konuda sizlere danışmak istiyorum.
geçen hafta cuma günü sabahı kızımı binamizin parkin da oynatmaya çıkardığim da kaydiraklara cikan merdiven de kızım bir künye buldu.
etrafta o ara hiç çocuk yoktu
bende güvenliğe bildirdim böyle bir sey buldum soran olursa bende olduğunu soylermisiniz dedim, ama carsambaya kadar ne gelen oldu ne giden.
sonra cocuklardan biri düşürdugunu fark etmiştir ama soylemeye korkmuştur ailesine belki diye yönetimden rica edip bir toplu mesaj attirdirdim tekrar.
bahcede bir cocuk bilekligi bulunduğuna ve
nereye muracat etmeleri gerektiğine dair ama hala ses çikmadi.
bu bileklik bana dert oldu.
fazla fazla benden çıkmasından korkuyorum maddi manevi açıkçası ama gidip cami imamina da anons ettiremem heralde.
kapı kapı dolaşayim desem zaten mesaj gitti herkese.
ben bu künyeyi ne yapmaliyim bedeli kadar bir yere bişeymi vermeliyim üzerimde kimsenin hakkinin kalmasini istemiyorum.
bir bilen varsa bana yardim etsin yol yordam göstersin lütfen.
ben bu bilekligin degerini nakit olarak karsilama durumum biraz zorBi fakire bağışlayın değerini
bu da bir yol ama şimdi oralara goturmek iatememe sebebimi soylesem beni doverler burdaKarakola teslim edin kayıp eşya bürosuna gönderirler arayan olursa teslim edilir olmazsada sizden sorumluluğu gider, teslim ettiğinizi kanıtlamak için bir tutanak almayı da unutmayın
Boşver yabu da bir yol ama şimdi oralara goturmek iatememe sebebimi soylesem beni doverler burda
benim aklımdakide bu açikçasıBoşver ya
löseve bağışla en iyisi
Adalet hakkıyla terini bulur
bende kalsın istemiyorumİyide korkunuz çok yersiz değil mi? Neden sizden çıksın?
Karakola teslim edin olsun bitsin.
Tamam işte karakola bırakın. Bana saçma geldi bozdurup bağış yapmak. Belki kaybeden kişi için manevi değeri vardır. Sahibinin şimdi çıkmamış olması çıkmayacağı anlamına gelmezki.bende kalsın istemiyorum
sahininide bulmak istiyorum ama hiç kimse gelmedi
belki bulabilecegim baska bir yol varsa burdan biri bir fikir verir diye dusundum ama zor gibi
Öyle bir şey yapmayın. Belki manevi değeri olan bir bilekliktir. Siz karakola teslim edinben bu bilekligin degerini nakit olarak karsilama durumum biraz zor
bu bilekligi bozdurup o parayi ihtiyaci olana versem olurmu?
Aynı mesajı yazmışımTamam işte karakola bırakın. Bana saçma geldi bozdurup bağış yapmak. Belki kaybeden kişi için manevi değeri vardır. Sahibinin şimdi çıkmamış olması çıkmayacağı anlamına gelmezki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?