kızımın parkta bulduğu ziynet eşyası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir süre daha beklet sonra burdaki fikirleri değerlendir

Beyaz altın saatimi kaybetmiştim ama ne ara düşürdüm nerde düşürdüm farkında bile olmadığım için aramadım bu şekilde olabilir olay ..

Bazen aklıma geliyor keşke gittigim yerlere haber biraksaydim diye

Belki de çıkmayacağını düşünmüş olabilir sahibi benim gibi
belkide dediginiz gibide olabilir ama sanirim bizim siteden birinin değil diyeceğim ama korona doneminde ankara giris cikislar kapali oldugu icin yabanci birininde gelip gittigini sanmiyorum.
acaba cocuklardan birinin annesi zayifta bilegi inceydi ve cocuklar annesinin kunyesini aldi taktida kayip etti ailenin haberimi yok diyede dusunuyorum
soyle bi 15 gun daha bekleyip fikirleri degerlendirmeyi dusunuyorum bende

Bizde ceyrek altın bulmuştuk belediye yakinlarinda anons ettirdik 1 hafta boyunca bekledik sonra bozdurup hayvan barınağına mama olarak verdik , ha istersneiz 3 te birini alma hakkınız var ama digeri size haramdir

belkide dediginiz gibide olabilir ama sanirim bizim siteden birinin değil diyeceğim ama korona doneminde ankara giris cikislar kapali oldugu icin yabanci birininde gelip gittigini sanmiyorum.
acaba cocuklardan birinin annesi zayifta bilegi inceydi ve cocuklar annesinin kunyesini aldi taktida kayip etti ailenin haberimi yok diyede dusunuyorum
soyle bi 15 gun daha bekleyip fikirleri degerlendirmeyi dusunuyorum bende
Ben nerede dusurdugumu bilmediğim için gitmemiştim bir uere de basvurmadim mesela

Pazar da mı çarşıda mi düşürdüm hiç bir fikrim olmadığı için delilik olurdu aramak

Çocuk bilekliği altınsa elbette değerlidir ama kimisi onemsemeyebilir

Burdan da kamu spotu olsun çocuklara altın vs takmayın Allah aşkına 5 lira için birbirini öldürüyor bu zamanda insanlar 🙄

Güvenliğe bırakın, bina girişine tekrar not yazın kime aitse ordan alsın. Bağış vs yapmanız doğru değil çünkü size ait değil. Sahibi çıkıp gelirse napacaksınız. Bence verin güvenliğe iş sizden çıksın.
guvenlige birakamam cunku bu ayin 15inde isine son verilecek
oyle olmasaydi birakirdim ona atardim ustumden yukunu

Sahibi cikana kadar saklayin bozdurmayi ben dogru bulmuyorum

- Muhtara soyleyin
- Site girisine kagit asin buldum sahibi gelsin alsin diye
- Site yonetimi anons yapabiliyorsa yapsinlar
- Toplu mesaj zaten atmissiniz

Bence bekleyin sahibi cikar gelir. Size bir zrarai yok dursun bir sure.

Ben nerede dusurdugumu bilmediğim için gitmemiştim bir uere de basvurmadim mesela

Pazar da mı çarşıda mi düşürdüm hiç bir fikrim olmadığı için delilik olurdu aramak

Çocuk bilekliği altınsa elbette değerlidir ama kimisi onemsemeyebilir

Burdan da kamu spotu olsun çocuklara altın vs takmayın Allah aşkına 5 lira için birbirini öldürüyor bu zamanda insanlar 🙄
bana cocuk bilekligi gibi geliyor ama dedigim gibi zayif bir anneyede ait olabilir cocuk oldugunu duaunme sebebim bilekligin benim bilegime olmamasj ama benim bileklerim kalin

bana cocuk bilekligi gibi geliyor ama dedigim gibi zayif bir anneyede ait olabilir cocuk oldugunu duaunme sebebim bilekligin benim bilegime olmamasj ama benim bileklerim kalin
Eğer tekrar bir yere haber edecek olursanız bileklik diyin bence sadece
Detay vermeyin uzeirnde herhangi bir işaret varsa falan bu zamanda böyle şeyleri sahiplenmek isteyen de olabilir çünkü 🤭

Sahibi cikana kadar saklayin bozdurmayi ben dogru bulmuyorum

- Muhtara soyleyin
- Site girisine kagit asin buldum sahibi gelsin alsin diye
- Site yonetimi anons yapabiliyorsa yapsinlar
- Toplu mesaj zaten atmissiniz

Bence bekleyin sahibi cikar gelir. Size bir zrarai yok dursun bir sure.
bende bir sure daha en azindn 15 gun daha bekleteyim diyorum site yonetiminin yapabilecegi tek sey mesaj atmakti onu da yapti
yarin dediginiz gibi site bloklarinin camlarinada bir yazi asacagim
elimden geleni yapip olmuyorsa löseve bagislayacaktim ama arkadaslarinda dedigi gibi benim icin sorun olusturmayacak hukuki yolu karakol sanirim.

Eğer tekrar bir yere haber edecek olursanız bileklik diyin bence sadece
Detay vermeyin uzeirnde herhangi bir işaret varsa falan bu zamanda böyle şeyleri sahiplenmek isteyen de olabilir çünkü 🤭
cok detay vermedim uzerindeki desenlerden falan bahsetmedim gelenede direk alin buyrun demem zaten 😁
şeklini şemalini bir sorarim mutlaka

Karakola teslim etmeyin, karakolda değil ama başka kurumda param vardı, bana hiç ulaşmadı o para.
Duyurabileceğiniz her yere duyurmuşsunuz, saklayın bir süre.
Sonuçta sizin amacınız kendinize saklamak değil.
Tutun 4-5 ay, sonra bağışlarsınız.

birinin misafirinin çocuğunun da olabilir, fark etmemişlerdir belki henüz.biraz daha bekleyin karakola teslim edin en doğrusu bu.maddiyi geçtim manevi değeri olabilir bozdurursanız sonradan fark ederlerse sorun olur.ya da kendiniz parası kadar bir yere verirseniz de yine sahibi çıkabilir maddi olarak zor duruma düşersiniz.en doğrusu bir hafta daha bekleyin sonra müsait bi zamanda karakola verin.

Çok basit bir şekilde çözülecek olayı abartıp dert etmişsiniz kendinize. Sanki çanta içinde 1 milyon dolar buldunuz.
benim icin 1 milyon dolarda ayni bir künyede ayni yük
dert ettim cunku benden boyle seylerin acisi bir sekilde cikiyor
yerde gordugum parayi bile egilip almam ben bu yuzden ama sitede gorunce sahibini bulmak kolay olur diye aldim öyle olmadi.
sıkıntı bastı elimde kalınca.

birinin misafirinin çocuğunun da olabilir, fark etmemişlerdir belki henüz.biraz daha bekleyin karakola teslim edin en doğrusu bu.maddiyi geçtim manevi değeri olabilir bozdurursanız sonradan fark ederlerse sorun olur.ya da kendiniz parası kadar bir yere verirseniz de yine sahibi çıkabilir maddi olarak zor duruma düşersiniz.en doğrusu bir hafta daha bekleyin sonra müsait bi zamanda karakola verin.
evet bende boyle yapacagim bir kunye icin başim agrisin zan altinda kalayim istemem açıkçası biraz daha bekleyip karakola verecegim

facebookta kalabalık gruplar var, mesela takas-yardımlaşma-atmaver grupları gibi. özellikle atmaver'de ölücü olup yalan söyleyerek künyeyi almak isteyen çıkacaktır ama künyenin spesifik bir özelliği varsa kişilerden bunu söyledikleri takdirde onların olduğuna inanacağınızı belirten bir post paylaşabilirsiniz bence. 1 ay içinde sahibi çıkmazsa ben olsam ben de satar parasını bağışlar ya da mama alır sokak hayvanlarına dağıtırdım.

dert ettim cunku benden boyle seylerin acisi bir sekilde cikiyor
İyide neden? Saçma değil mi bu yazdığınız? Siz böyle yapmışsınızdır demiyorum sakın yanlış anlamayın ama yolda bulduğunu kendi nefsine harcayandan çıkar böyle şeyler. Geneldede öyle olur. Harama el uzatmamışsınızki
vallahi anlamadığımdan soruyorum neden sizden çıksın?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X