Kizimin saclari

Ayeylul

13.11.2017 EYLÜL (cennet hurmasi)
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2019
508
1.915
33
Arkadaslar 20 aylik cok tatli minnak beyaz peynir gibi bir kizim var cok sukur sorum su dogdugundan beri saclarini hic kesmedim sadece dokuldu daha kucukken geri cikti smdi baglaniyor insanlar cok cansiz daha ana saci kes siklassin hemde guclensin diyorlar sizce ne yapmaliyim keseyim mi bazilarida kesmenin saca bi etkisi yok diyorlar ne yapmaliyim dursun mu keseyim mi ben kiyamiyorum ama ilerde keske kessydim demekde istmiyorum lutfen fikir verin tsk ederim

Annem benim saçlarımı çok kesmiş . Saçlarım çok gür ve sıktı. Açıkçası şuan hamileyim nasip olursa melegimin saçlarını kesmeyi düşünüyorum bingildagi kapandığında. Neticede bişey kaybetmem çocukların saçları çok çabuk uzuyo

Annem benim saçlarımı çok kesmiş . Saçlarım çok gür ve sıktı. Açıkçası şuan hamileyim nasip olursa melegimin saçlarını kesmeyi düşünüyorum bingildagi kapandığında. Neticede bişey kaybetmem çocukların saçları çok çabuk uzuyo
Ya bende bayramdan sonra keseyim diyorum sonra kiyamiyorum

Zeytinyağı veya tatlı badem yağı süsen biraz duş öncesi
duştan yarım saat önce sursen iyice emse daha besler iyi olur sanırım

15 aulık olacak kızımın saçlarının sadece ön kısımlarını kahkül gibi kesmiştim sonra uzadılar.. Ama ben de biraz uzasın sadece uçlarını düzelticem hep kesmeye kıyamam

Kesmekle bir alakasi yok doktorlar da soyluyor. Mesela ben kucukken hic kesmemisler saclarim cok gur. Ama sacini sifira vurduklari kuzenimin saclari hala seyrek. Bu is kesmekle olmuyor. Genetik neyse o. Benim kizima da kes baskısından yapiyorlar. Ama kiyamiyorum. Gerek de yok bence.

Kesmeyle alakasi olduğunu ben de düşünmüyorum 2.5 yaşında kızımın saçları şuan poposunun catalina kadar uzun 🤭 hiç kesmedim bişey de surmedim

Kesmekle bir alakasi yok doktorlar da soyluyor. Mesela ben kucukken hic kesmemisler saclarim cok gur. Ama sacini sifira vurduklari kuzenimin saclari hala seyrek. Bu is kesmekle olmuyor. Genetik neyse o. Benim kizima da kes baskısından yapiyorlar. Ama kiyamiyorum. Gerek de yok bence.
Banada hep saçları çok seyrek kızının kazıt diye baskı yaparlardı bende banane kesmicem derdim kıyamazdım ilk başlarda o hani seyrek ama ince tokalarla tutturulan bi tutamlık saçlar yok mu çok şirin oluyolar 😍 şuan 4 yaşında kızım sadece uzadıkça uçlarından kestim düzleştirmek için.. o sıfıra vur yoksa seyrek kalır saçları diyenler şaşırıp kalıyo 😁

Banada hep saçları çok seyrek kızının kazıt diye baskı yaparlardı bende banane kesmicem derdim kıyamazdım ilk başlarda o hani seyrek ama ince tokalarla tutturulan bi tutamlık saçlar yok mu çok şirin oluyolar 😍 şuan 4 yaşında kızım sadece uzadıkça uçlarında kestim düzleştirmek için.. o sıfıra vur yoksa seyrek kalır saçları diyenler şaşırıp kalıyo 😁
Benim kızın saçları doğuştan v kesim hiç ellemedim banyoda çok güzel duruyor sadece uçları kıvırcık

Dışarda bana yapıp da mı cikoyorsun diyorlar salık biraktigimda

Şuan tepesinde topuzu var 😂

Benim kızın saçları doğuştan v kesim hiç ellemedim banyoda çok güzel duruyor sadece uçları kıvırcık

Dışarda bana yapıp da mı cikoyorsun diyorlar salık biraktigimda

Şuan tepesinde topuzu var 😂
Benim kızda öyleydi v kesim di ben düz kesimi çok seviyorum o yüzden düz kesiyorum saçını hep minikim 😍 v kesim de aslında modelli duruyor hoş oluyo yani 💕

[/QUOTE cennet hurmamin saclari su anda baglayinca kucuk bir topuz olacak kadar baglayincada cooookk tatli oluyor kiyamiyorum ama cok ince telli oldugu icin zor taranyr sprey falan aldim onlarla cozduk o sorunu

Benim kızımın da küçükken azdı saçları döküldü kel kaldı sonra yeniden çıktı.Az gibiydi kestirmedim kırıklar hariç.Şimdi çok gür ve uzun.Eşimin ve benim saçlarım gür.Bence genetik.Büyük ihtimal sizlere benzeyecektir.

Kusura bakmayın da saçmalık. Kesilsin, gürleşsin durumu olmaz. Öyle olması için deri altından yenilenmesi lazım. Yani ha ucundan almışsın, ha sıfıra vurmuşsun bir fark yok. Genetik olur o tür şeyler. Keseceğine cinkosunu ölçtür baktırsana? Demir eksikliğine vs. Bunlar tırnak onarımı saç onarımıdır. Araştırmaktan uzak olmayın. Ama doğru kaynaklarla.

Ve henüz 1 buçuk yaşında, daha toparlar saçını. Daha 2 hafta öncesine kadar benim kızımın da saçları seyrekti, düzdü, şimdi ise yaşına girdi uzadı, birden.

Back
X