- 25 Aralık 2014
- 1.265
- 1.616
- 133
- 37
- Konu Sahibi son mecnun
-
Kuafore dokundurtmadi bile bende uclarindan almistim ama duzenli araliklarla yapsam belki faydasi olur3 yaşında ki çocuğun bundan pek hoşlanmayacağını sanmıyorum. daha önce hiç kestirmediniz mi? siz de hepsini kazıtmayın uçlarından kestirin.
Distan ne yapabilirimKesinlikle kazıtmayın kuzenimin kızınında saçı öyleydi kazıttılar çıkan saç yine cansız oldu yapısı öyleyse dıştan besleyin birde bol bol vitaminli şeyler yedirin içirin
Hayır annesi kazitmanin hiçbir faydası yok. Önce doktora götürün. Tahliller yapar muhtemelen. Dışarıdan bir şey yapamassiniz sakin yağ vs. Surmeyin o daha çok küçük. Saç derisinin pH ıni bozarsiniz. Illa bir şey yapacaksaniz beslenmesini protein ağırlıklı yapın. 3 yaş saçı,zaten çok güçlü olmaz. Minicik o dahaDistan ne yapabilirim
Evet bebekken pek tatli oluyor oylesiBENIMKI de 10 aylik, kel dogdu zaten, simdi de túy gibi sari sari var azicik :) takmayin bence yaa ben Cok hoslaniyorum acikcasi , firca gibi sac olacak da ne olacak, buyuyunce cogalir ..
Doktor rutin kontrolumuzde bunu dile getirince cinko vermisti..Kalsiyum yetmezligi ola bilir. Ve kalsiyum içeren yiyecekler vermelisiniz
Peki faydası olmadı mı ?Doktor rutin kontrolumuzde bunu dile getirince cinko vermisti..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?