kizimin saclari..

son mecnun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2014
1.265
1.616
133
37
Merhaba kizlar

Kizim 3 yasinda ve saclari cok az cansiz ve neredeyse hic uzamiyor..:KK43:

Klasik herkes kazit diyor ama cocuk 3 yasinda bundan hoslanmayacagina eminim :KK43:

Ne yapabilirim fikrini tecrubesini paylasanlara minnettar olacagim:KK5:

3 yaşında ki çocuğun bundan pek hoşlanmayacağını sanmıyorum. daha önce hiç kestirmediniz mi? siz de hepsini kazıtmayın uçlarından kestirin.

Annem bana kına yakmıştı, şuan çok gür ve güzel saçlarım var. Yerinizde olsam güzelce kazıtırım, sonra uzayınca da kına yakarım. Zaten çabuk uzuyor, uzadıkça kesersin kınalı saç gider.

valla tamamen kulaktan dolma bir bilgim var bu konuda akrabamın kızı 3 yaşında erkek gibi saçları var hiç uzamadı. annesi sütüne balla bıldırcın yumurtası kattı uzamaya başladı. tıbbı bir açıklaması vs var mıdır bilemem.

Kesinlikle kazıtmayın kuzenimin kızınında saçı öyleydi kazıttılar çıkan saç yine cansız oldu yapısı öyleyse dıştan besleyin birde bol bol vitaminli şeyler yedirin içirin

3 yaşında ki çocuğun bundan pek hoşlanmayacağını sanmıyorum. daha önce hiç kestirmediniz mi? siz de hepsini kazıtmayın uçlarından kestirin.
Kuafore dokundurtmadi bile bende uclarindan almistim ama duzenli araliklarla yapsam belki faydasi olur

Doktora götürün öncelikle, bir sürü sebebi olabilir. Bir sorun çıkmazsa o zaman düşünürsünüz diğer yöntemleri.

Distan ne yapabilirim
Hayır annesi kazitmanin hiçbir faydası yok. Önce doktora götürün. Tahliller yapar muhtemelen. Dışarıdan bir şey yapamassiniz sakin yağ vs. Surmeyin o daha çok küçük. Saç derisinin pH ıni bozarsiniz. Illa bir şey yapacaksaniz beslenmesini protein ağırlıklı yapın. 3 yaş saçı,zaten çok güçlü olmaz. Minicik o daha

kazıtmayın çocukların saçlarını yahu. kazıtınca hem çocuğun psikolojisi etkilenecek hemde kazınan saç birden ahenkle dans etmez heralde. kıyamam yavruma.

BENIMKI de 10 aylik, kel dogdu zaten, simdi de túy gibi sari sari var azicik :) takmayin bence yaa ben Cok hoslaniyorum acikcasi , firca gibi sac olacak da ne olacak, buyuyunce cogalir ..

BENIMKI de 10 aylik, kel dogdu zaten, simdi de túy gibi sari sari var azicik :) takmayin bence yaa ben Cok hoslaniyorum acikcasi , firca gibi sac olacak da ne olacak, buyuyunce cogalir ..
Evet bebekken pek tatli oluyor oylesi:KK46:

Ama biraz buyuyunce sekil vermek cici tokalar takmak istiyorsun:KK45:

canım saç konusu genetik
senin veya babasının saçları zayıfsa kazıtsan da yine zayıf çıkar
benim saçlarım o yaşlarda çok zayıfmış ve çabucak koparmış
sonradan çok sıklaşmış
şimdi toka tutmayacak kadar gür saçlarım var
anneme benziyor
takılma bence
doktoruna da danış, belki eksik bir şeyler vardır

Ben kazıt dedim ama yaşı daha küçük diye. Anlar mı ki? Ben 5,6 yaşlarındaydım. Annem hiç kazıtmamış saçımı, zaten sarı sarı çıkıyor böyle, inanılmaz zayıf, seyrek, dökülüyor falan.

Bildiğimiz kırmızı kınadan yaktı annem, 2 kere sanırım. :S Çok işe yaradı, saçlarım çok gür şuan ve güçlü.
Tesadüf olduğunu da sanmıyorum. Çünkü çok berbattı saçlarım.

Back
X