• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızımın sol eli ve parmakları gelişmemiş

sevda2021

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2023
22
17
8
29
bebeğimin doğumsal el anomalisi var. sol eli ve parmaklari gelişmemiş, parmakları tomurcuk şeklinde. ultrasonda görünmedi ve tek bir doktora da gitmiyordum. doğumda öğrendim. şok oldum. psikolojik olarak çok yıprandım fakat toparlanmaya basladim. bizim gibi olan var mı veya tanıdığınız. nasıl bir yol izlediler hangi cerrahlarla görüştüler öğrenmek isterim. hem bu sayade de tanışmış oluruz bebeklerimizin büyütürken nasıl yol izliyoruz istişaresini yaparız. sizden dönüş bekliyorum kizlaar.

Allah can sağlığı versin başka hastalık vermesin canım 🙏🏼 çok sevdiğim bir arkadaşımın oğlunda var yanlış hatırlamıyorsam sağ elinde baş parmağında iki baş parmak var yapışıktı ve onu açtılar galiba bebekken ama herhangi ameliyat yaptırmadılar özellikle çok şükür sağlıklı da başka sorunu da yok🧿 tabi sizi anlamak zor benim evladım malesef yok ama anne duygusu. İnsan sonradan öğrenince şok olur tabi fotosu var mı dicem ama 🥹 umarım kırmış olmam sizi iyi bir doktorla belki hall edebilirsiniz 🙏🏼

Arkadaşımın kız kardeşinin bir eli tam gelişememiş anne karnında sıkıştığı için. Bir kaç defa ameliyat olmuş küçüklüğünde. Gayet sağlıklı, özgüvenli, mutlu bir kadın şuan. Güzel bir mesleği, evliliği ve çocuğu var. Fotoğraflarda elini saklamayı tercih ediyor ama utandığından değil, protez yaptırma tavsiyemi yoksa reddetmezdi.

Allah can sağlığı versin başka hastalık vermesin canım 🙏🏼 çok sevdiğim bir arkadaşımın oğlunda var yanlış hatırlamıyorsam sağ elinde baş parmağında iki baş parmak var yapışıktı ve onu açtılar galiba bebekken ama herhangi ameliyat yaptırmadılar özellikle çok şükür sağlıklı da başka sorunu da yok🧿 tabi sizi anlamak zor benim evladım malesef yok ama anne duygusu. İnsan sonradan öğrenince şok olur tabi fotosu var mı dicem ama 🥹 umarım kırmış olmam sizi iyi bir doktorla belki hall edebilirsiniz 🙏🏼
teşekkür ederim Allah razı olsun. onun adına sevindim

Eklentiler

• IMG_20230428_123703.webp
    IMG_20230428_123703.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 311
Arkadaşımın kız kardeşinin bir eli tam gelişememiş anne karnında sıkıştığı için. Bir kaç defa ameliyat olmuş küçüklüğünde. Gayet sağlıklı, özgüvenli, mutlu bir kadın şuan. Güzel bir mesleği, evliliği ve çocuğu var. Fotoğraflarda elini saklamayı tercih ediyor ama utandığından değil, protez yaptırma tavsiyemi yoksa reddetmezdi.
inşallah benim kızımda özgüvenli olur endişelendigim konulardan birisi de bundan dolayı aynı durumda olan biriyle konuşmak , tanışmak istiyorum

Siz ne kadar güçlü olursanız kızınız okadar özgüvenli olur. Psikolojik destek alsanız?
herkes güçlü olduğumu söylüyor tabi ne kadar güçlüyüm bilmiyorum. maneviyatim yüksek Rabbimden şifa ve sabır diliyorum. evet düşünüyorum yeni doğum yaptım 45 gün oldu kendimi toparlayayim gideceğim

Tahti bahti sansi guzel olsun tatli kizinizin. Tip Cok gelisti, Insallah bir cözümü vardir

O mis kokulu elleri öpüyorum annesi.Eminim şok oldunuz,uzuldunuz.Ama siz ne kadar güçlü durursaniz bu güzel kız o kadar özgüvenli olur.Tip öyle gelişti ki ben bu duruma sizleri daha iyi hissettirecek bi çözüm bulunacağından eminim.Google a da yazın lütfen.Sizinle aynı durumu yaşayan insanlara ulaşabilirsiniz.Gule güle büyütün bu güzel kızı❤️

O mis kokulu elleri öpüyorum annesi.Eminim şok oldunuz,uzuldunuz.Ama siz ne kadar güçlü durursaniz bu güzel kız o kadar özgüvenli olur.Tip öyle gelişti ki ben bu duruma sizleri daha iyi hissettirecek bi çözüm bulunacağından eminim.Google a da yazın lütfen.Sizinle aynı durumu yaşayan insanlara ulaşabilirsiniz.Gule güle büyütün bu güzel kızı❤️
teşekkür ederim güzel düşünceleriniz için 🌸 o kadar çok araştırma yapıyoruz ki doğdu günden bu yana bu durumda olanlar var yazilarini görüyorum fakat ulaşamıyorum.

Back
X