Kızımın son gösterisinde ısrarla babasını istemesi

Dayıları var burada
Dediğiniz olabilir aslında en azından telafi sözüde verirsek belki dikkatini de farklı yere çekebilirim

Dayıları gösteriye gelebilecekse gelsin bence siz tek kalmamış olursunuz sizin için de iyi olur o gün için kızınız oyalanır. Ona o gün tek başınıza açıklama yapmak oyalamak zorunda kalmazsınız.
Gösteriyi kameraya çekip babası geldiğinde beraber izleyebilirsiniz...

Dayıları gösteriye gelebilecekse gelsin bence siz tek kalmamış olursunuz sizin için de iyi olur o gün için kızınız oyalanır. Ona o gün tek başınıza açıklama yapmak oyalamak zorunda kalmazsınız.
Gösteriyi kameraya çekip babası geldiğinde beraber izleyebilirsiniz...
Eğer gelme imkanı olmazsa görüntülü arayıp izletmeyi düşünüyorum orda olmasının yerini tutmaz ama en azından telefonda da olsa babasının onu izlediğini bilmek birazcık da olsa mutlu eder inşallah

Başlığı görünce
Boşandınız ve o sorumsuz adam çocuğunu hiç görmüyor sandım, böyle özel günde ne yapacağım filan..
Aman olur o kadar, ufak ufak kızınıza herşeyin her zaman mümkün olamayacağını sebepleriyle anlatırsınız..

Başlığı görünce
Boşandınız ve o sorumsuz adam çocuğunu hiç görmüyor sandım, böyle özel günde ne yapacağım filan..
Aman olur o kadar, ufak ufak kızınıza herşeyin her zaman mümkün olamayacağını sebepleriyle anlatırsınız..
Çok şükür öyle bir derdimiz yok inşallah da olmaz ailecek babamıza çok düşkünüz:KK16:
Elimden geldiğince anlatmaya çalışıyorum daha önce başka şehirde çalışmasına da anlam veremez kızardı ama konuşa konuşa anladı artık kızmıyor babamız bizim için çalışıyor diyor kızım

Bu gün kızımla konuştuk ve babasının gelememesi halinde görüntülü arama yaparak izleyebileceğini anlattım ve sevinçle kabul etti
Benim güzel kelebeğim rolunü heyecanla bekliyor :))

Rabbim minik kelebeklerimizin yuzunu hep guldursun bu çözüm super olmuş videoda kaydedın gelınce sıze msır patlatıcam sınema gıbı ızlıycez senı dıyın ....

mesafe uzakmış

oğlumun geçen seneki gösterisine halası gelmişti

bu sene halası şehir dışında idi ve gelemedi

çok da bozuldu

bari halasının eşi gelsin istedi

gelecek mi hatırlatalım tekrar dedi

gündüz aradık tekrar gel dedik vs vs

kalabalık gidin

zira insanlar çok kalabalık gelince kendi az kişisi olunca da bozuluyor çocuklar

kızınız oğlumla yaşıt..6 yaşındalar artık ve denileni rahatlıkla anlıyorlar..yalan söylemek daha çok canını acıtır..geleceğim diyip gelmemek daha çok üzer ve güvenini kırar..
onun yerine ;işlerimi bitirmeye çalışıyorum o zamana kadar,elimden geleni yapacağım yetişmek için.orada olmayı çok istiyorum ancak işlerim yetişmezse yanında olamayabilirm.gelemesem de kalbim seninle...
demek gayet yeterli bence..

Rabbim minik kelebeklerimizin yuzunu hep guldursun bu çözüm super olmuş videoda kaydedın gelınce sıze msır patlatıcam sınema gıbı ızlıycez senı dıyın ....
Bunu istisnasıs her gösterisinde yapıyorum zaten mutlaka video çekerim yani
Mısır patlatıp izleme fikri çekici gelebilir kızıma teşekkür ederim:KK9:

kızınız oğlumla yaşıt..6 yaşındalar artık ve denileni rahatlıkla anlıyorlar..yalan söylemek daha çok canını acıtır..geleceğim diyip gelmemek daha çok üzer ve güvenini kırar..
onun yerine ;işlerimi bitirmeye çalışıyorum o zamana kadar,elimden geleni yapacağım yetişmek için.orada olmayı çok istiyorum ancak işlerim yetişmezse yanında olamayabilirm.gelemesem de kalbim seninle...
demek gayet yeterli bence..
Aynen katılıyorum dediklerinize bu yüzden ben elimden geldiğince gerçekçi olmaya çalışırım
Ama sanırım aileden uzak olma psikolojisi eşimde de hayalci olmaya sebebiyet veriyor :KK14:

mesafe uzakmış

oğlumun geçen seneki gösterisine halası gelmişti

bu sene halası şehir dışında idi ve gelemedi

çok da bozuldu

bari halasının eşi gelsin istedi

gelecek mi hatırlatalım tekrar dedi

gündüz aradık tekrar gel dedik vs vs

kalabalık gidin

zira insanlar çok kalabalık gelince kendi az kişisi olunca da bozuluyor çocuklar
Normalde de yalnız gitmem kuzenleriyle annemle veya kardeşlerimle giderim dediğiniz gibi daha kalabalık görünce mutlu olur diye ama bu son mezuniyet gösterisine babasını özllikle istedi son olacağının farkında çünkü

Aynen katılıyorum dediklerinize bu yüzden ben elimden geldiğince gerçekçi olmaya çalışırım
Ama sanırım aileden uzak olma psikolojisi eşimde de hayalci olmaya sebebiyet veriyor :KK14:
o zaman kızınıza bu şekilde kendiniz söyleyin.baban sen,i üzmek istemiyor ama durum bu diyin..hayalkırıklığı kötü şey çünkü..

o zaman kızınıza bu şekilde kendiniz söyleyin.baban sen,i üzmek istemiyor ama durum bu diyin..hayalkırıklığı kötü şey çünkü..
Yukarda yazdığım gibi kızımla konuştum ve gelememe durumunda görüntülü arama yapıp izleteceğimi anlattım zaten

Yarın öğlenden sonra olacak gösterisi kızımın evde haftasonu boyunca sürekli prova yaptı çok heyecanlı ve aslına bakarsanız tuhaf bir şekilde bu defa bende babası bizimle olsun istemiştim çocuğuma elbette hissettirmeyeceğim ama bende eksik gibi hissediyorum kendimi eşim olmadan sürekli katılmak durumunda kaldığım için

Merhaba hanımlar,
Kızım iki yıl anaokuluna gitti ve bu salı günü okulda son etkinlik gösterisi var ve benim meleğim kelebek rolü almış heyecanla gün sayıyor
Babası şehir dışında ve ısrarla onu da istiyor
Eşim gelecekti bu hafta ama son zamanlarda aksilikleri bitmedi gitti ve hala gelmedi eğer gelemezse kızım çok üzülecek diye ben şimdiden üzülmeye başladım çünkü benim de babam uzakta çalışırdı o yüzden kızımın minik kalbi neler hissediyor çok iyi biliyorum buda beni kahrediyor
Dua ediyorum artık allahım o güne kadar işleri hallolsun da gelsin diye
Çünkü kızım ilk okulun anaokulu gibi olmayacağının farkında ve telefonda babasına artık bu son gösterim baba okulum bitiyor bir daha böyle etkinliklerimiz olmayacak ne olur bu son gösteriye sende gel beni izlemeni istiyorum diyor ve ben kahroluyorum:KK42::KK42:

gosteriden once sahneye cikmadan yada evde hazirlanip cikmadan babasiyla gorusturun gelemezse mumkunse goruntulu gorusturun babasi guzel oldugunu onu cok sevdigini yaninda oldugunu falan soylesin isten dolayi gelemedigini ama aslinda cok istedigini soylesin. Sizde tum gosteriyi kameraya alin. Hepsini cekeceginizi babasi geldiginde evde tekrara birlikte izlayeceginizi anlatin. Belki birazcik ikna olabilir bu sekilde minik kelebek.

gosteriden once sahneye cikmadan yada evde hazirlanip cikmadan babasiyla gorusturun gelemezse mumkunse goruntulu gorusturun babasi guzel oldugunu onu cok sevdigini yaninda oldugunu falan soylesin isten dolayi gelemedigini ama aslinda cok istedigini soylesin. Sizde tum gosteriyi kameraya alin. Hepsini cekeceginizi babasi geldiginde evde tekrara birlikte izlayeceginizi anlatin. Belki birazcik ikna olabilir bu sekilde minik kelebek.
Sanırım yazılanları okumadan konuşulan bütün önerilerin aynısında bulundunuz boşuna dememişler aklın yolu birdir diye
Teşekkür ederim size de:KK52:

Esiniz ne is yapiyor merak ettim oldukca? :)
Bir de sürekli böyle şehirdısına mı gidiyor, siz sürekli esimsiz katılmak zorunda oldugum icin eksik hissediyorum demissiniz de..

Back
X