- 18 Haziran 2015
- 3.692
- 4.383
- 53
Sanırım yazılanları okumadan konuşulan bütün önerilerin aynısında bulundunuz boşuna dememişler aklın yolu birdir diye
Teşekkür ederim size de![]()
evet okumamisim, neyse hallettiginize sevindim..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanırım yazılanları okumadan konuşulan bütün önerilerin aynısında bulundunuz boşuna dememişler aklın yolu birdir diye
Teşekkür ederim size de![]()
Eşim altyapı işi yapan özel bir şirkette saha koordinatörlüğü yapıyor bu nedenle sıklıkla şehir dışında oluyor.Esiniz ne is yapiyor merak ettim oldukca? :)
Bir de sürekli böyle şehirdısına mı gidiyor, siz sürekli esimsiz katılmak zorunda oldugum icin eksik hissediyorum demissiniz de..
Eşim altyapı işi yapan özel bir şirkette saha koordinatörlüğü yapıyor bu nedenle sıklıkla şehir dışında oluyor.
Mesleki olarak formen olarak adlandırılıyor da yaptığı iş o şekilde söyleyince o nasıl bir meslekmiş ki deniyor hep :))
O kadarını bilemyorum tabi ki bundan sonra böyle devam etsin istemiyoruz eşim farklı iş arayışları içinde zaten ama taktir edersiniz ki günümüz şartlarda bu hemen olabilecek birşey değil maalesef ama yine de kısmet ne olur bilemeyiz tabiiHmm anladım. Yani bundan sonra da hayatınız bu sekilde olacak? :)
O kadarını bilemyorum tabi ki bundan sonra böyle devam etsin istemiyoruz eşim farklı iş arayışları içinde zaten ama taktir edersiniz ki günümüz şartlarda bu hemen olabilecek birşey değil maalesef ama yine de kısmet ne olur bilemeyiz tabii
Teşekkür ederim güzel dilekleriniz içinAa.. insallah Allah en güzel kapıları açar o halde sizin ailenize :) ben bu düzen degismezse kızınızı buna alıştırmaya başlayın diycektim ama insallah sizin alistirmaniza gerek kalmadan halledilir bu durum :)
Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için
Önerinize gelecek olursak ben ve eşim koca insanlar olarak alışamazken bir çocuğa nasıl empoze edilebilir ki bu durum o yüzden çok istiyoruz daha düzenli bir hayata geçmeyi ailecek bir arada olmayı
Elbette anı kurtarmak kolaydır çocuklar hakkında ama genele bakarak söyledim.Siz de haklısınız, ama bir çocuğun kalbini kazanmak zor değil emin olun. O da zaten mecburiyetin farkında bi akıllı bıdık belli, biraz üzülür ama sonra anne babasıyla gecirecegi eglenceli bir günle telafi edebilir bunu. :)
Insalalh minik kelebek de siz de hep mutlu olursunuz :)
Kızlar bu sütyeni instagramda görüp aliexpressten almıştım. Şimdi geldi (5mayısta aldım 30mayısta geldi). Çok güzel çok beğendim. Giydim çok güzel toparladı sanki normal sütyen gibi. İsteyen olursa diye paylaşayım dedim.
New Breastfeeding cotton Maternity Nursing Bra sleep bras for nursing pregnant women soutien gorge allaitement underwear
http://s.aliexpress.com/qUziENFR
(from AliExpress Android)
Kızımın babasına karşı bir kırgınlığı olacağını belirtmedim zaten sizin dediğiniz gibi bende çocukluğumda babamdan ayrı zamanlarım geçti çoğu güzel zamanlarımızı kaçırdı sizinde dediğiniz gibi elbette babama karşı bir kırgınlığım yada neden yanımda değildi diye bir kızgınlığım yok ama içimde ukde kalmadı değil yani ben çocukken çok üzülürdüm şimdi kızımında üzülme ihtimaline üzülüyorum sadece.Çok cici bir annesiniz ve kızınızla ilgili çok ince düşünüyorsunuz ama ben açıkçası bu kadar kendinizi sıkıntıya sokup üzecek bir durum görmüyorum kızınızla empati yapabilen biri olarak. Benim babam da haftanın üç dört gününde bizimle olamazdı işi nedeniyle, bugüne kadar sayısız gösterimi vs. kaçırmıştır. Ama ben ne kadar küçük de olsam gelemediği durumların mecburiyetten olduğunu biliyordum. Öyle olunca o anlık tavır falan yapsam da belki, ne kısa vadede ne uzun vadede asla babam gösterime gelmedi demek beni önemsemiyor sevmiyor falan gibi bir hisse kapılmadım. Çocuk olduğunuzda biri sizi kasıtlı üzerse hiç unutmuyorsunuz ama bu tip durumları hatırlamıyorsunuz bile. Sadece kendi yaşadıklarımı paylaşıp içinizi rahatlatmak istedim, çok kafanıza takmayın bu sorunu kızınıza durumu güzelce açıkladıysanız eğer :))
Ne alaka demedim değil doğrusu ama önemli değil rahat olun olur öyleYanlış başlığa yazmışım el alışkanlığıyla 10 dakika geçmiş silemiyorum da. Kusura bakmayın.![]()
yemin ederim ben sorcaktım.Bişey sorcam konuyla alakasız da niye bu profil resmi acaba? ?