• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizimin surekli basinı carpmasi

Faltun

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2019
6
1
1
33
Hanimlar merhaba 50 aylik bir kizim var sorunumuz su ki kizim surekli kafasini carpiyor gecen sene temmuz ayinda kapida dustu ve 5dikis atildi izide hala durur travma bisey olmamisti cok sukur.bugun yine ayni sekilde dustu ve ayni yerden acildi yine alni o kadar cok korktum ki surekli kosma diyorum ama cocuk iste kosacak tabikide ama kanamasi falan moralim cok bozuk suan.2.5derece astigmat var gozluk kullaniyor .sorun ki hanimlar ben acaba biseyi eksik mi yapiyorum surekli düşmesi gercekten cok üzülüyorum ne yapabilirim acaba göremediği icin mi düşüyor

50 aylık... şuna 4 yaşında deyin. Neyse.

Göz bozukluğu evet. Saçma gelebilir ama bu gibi durumda doktorlar kask yazıyor. Benim kuzenimde kullandı ve gözleri 6 numaraydı. Artı işitme engeliydi. Bayağı faydası oldu.

50 aylık... şuna 4 yaşında deyin. Neyse.

Göz bozukluğu evet. Saçma gelebilir ama bu gibi durumda doktorlar kask yazıyor. Benim kuzenimde kullandı ve gözleri 6 numaraydı. Artı işitme engeliydi. Bayağı faydası oldu.
Herkes de 50 aylik dememe takildi kres kayirtlarini yeniledik agiz aliskanligi olmus. kuzeninizin derecesi baya yuksekmis duyma sıkıntımız yok yarin tekrar gidecegim zaten derecesine bide duz taban olup olmadigina emin olacağım

Düz tabanı kendin de kontrol edebilirsin. Dediğin gibi bacaklarda sürtme olabilir. Yanlış ayakkabı seçimi de olabilir. Bizde şey derler, kösteği kesildi mi?

Çok düşen çocukların bacaklarına hafifçe kurdele bağlarlar onu ta ortadan bacaklarının arasından keserler 😊

Git bakalım doktor ne diyecek.

Back
X