Bebek Beslenmesi Kızımın uyku problemi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

_derya

Guru
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2011
513
61
323
Merhabalar 5 gün sonra 4aylık olcak bi kızım var. İlk iki ay kolikti ve bütün zamanlarda ağlıyordu çok şükür birr aydır rahatız ve ağlama krizleri sona erdi. Gece uykusu da çok iyi maşallah ancak saat 10-11 oldumu gece uyumamak için çok ağlıyor öyle ağlıyor ki bağıra bağıra uykusu var ama direniyor. Aç mı diyorum öyle ağlarken emmiyorda uyuyana kadar bağırıyor

Uyku saatini biraz öne alsan karnını doyurup bi saat sonra falan uyutsan belki öle daha kolay uyur ... Benim oğlumu da ben 11 gibi yatırıyorum gece uykusuna uyuması 1 saat falan sürüyordu 9 a cektim daha çabuk uyuyor biraz zor oluyo çekmek çünkü ara uyku sanıyor bastan uyanıyo ama uğraş biraz istersen naçizane tavsiyem ....

Uyku saatini biraz öne alsan karnını doyurup bi saat sonra falan uyutsan belki öle daha kolay uyur ... Benim oğlumu da ben 11 gibi yatırıyorum gece uykusuna uyuması 1 saat falan sürüyordu 9 a cektim daha çabuk uyuyor biraz zor oluyo çekmek çünkü ara uyku sanıyor bastan uyanıyo ama uğraş biraz istersen naçizane tavsiyem ....
Benimki de öle ara ara uyuyor ama 11 den önce gece uykusuna yatmıyor pek ya 9 da uyuyor bi saat kalkıyor sonra 12 ye kdr uyumuyor yada 8 de uyuyup bi saat sonra kalkıyor 11 gibi uyuyor. Bgn ilk defa 10.00 da uyudu şimdi uyanır da gece uyumaz diye korkuyorum. Kendi istediğim saatte uyutamıyorum uykusu gelip uyutmayınca çok ağlıyor ya da zorla uyumaya çalışınca genelde gece uyuyor ama çok şükür

Benim de kızım 21 günlük on günden sonra aşırı gaz problemi yaşamaya başladıkk. Siz kolik döneminizi nasıl atlattınız ? Ne kadar sürede gecti? Kızım hiç uyumuyor on dk sonra bağıra çağıra ağlamaya başlıyor. İlaç vs kullandınız mı o sıkıntıları nasıl hafiflettiniz çokk zor bişey lütfen deneyiminizi yazar mısınız

Benim oğlumda kolik sıkıntısı çok yaşamadım ben çok nadir olurdu gaz sancısı sab simplex diye bi gaz damlası var onu verdi doktor o hemen çıkarmasını sağlardı .... Siz yine de bi doktora sorun tabi ne kullanmanız gerektiğini ... Birde ben öle olunca ufak havlusu vardı onu ütüyle ısıtıp karnına komple sarardım hemen susardı ... Onun dışında dediğim gibi çok yaşamadım ben Allah'a şükür ... Allah yardım etsin başka sormak istediğiniz bişey olursa yardımcı olmaya çalışırım naçizane insan deliye dönüyo o dönemlerde çünkü :)))))

Benimki de öle ara ara uyuyor ama 11 den önce gece uykusuna yatmıyor pek ya 9 da uyuyor bi saat kalkıyor sonra 12 ye kdr uyumuyor yada 8 de uyuyup bi saat sonra kalkıyor 11 gibi uyuyor. Bgn ilk defa 10.00 da uyudu şimdi uyanır da gece uyumaz diye korkuyorum. Kendi istediğim saatte uyutamıyorum uykusu gelip uyutmayınca çok ağlıyor ya da zorla uyumaya çalışınca genelde gece uyuyor ama çok şükür

Aynı benim oğlan gibi ama korkmayın uyanımda uyumaz diye ben inat ettim bi iki gece uyanır gibi oldu hemen uyuttum tekrar sonra kendiliğinden anladı zaten uyumaya devam etti .... Tabi siz çocuğunuzu daha iyi tanırsınız her çocuğun huyu suyu başka sonuçta çocuğu çok zorlayacaksa yavaş yavaş yapın bilemedim ki başka Nasıl çözüm bulunur :((((

Benim de kızım 21 günlük on günden sonra aşırı gaz problemi yaşamaya başladıkk. Siz kolik döneminizi nasıl atlattınız ? Ne kadar sürede gecti? Kızım hiç uyumuyor on dk sonra bağıra çağıra ağlamaya başlıyor. İlaç vs kullandınız mı o sıkıntıları nasıl hafiflettiniz çokk zor bişey lütfen deneyiminizi yazar mısınız
Çok zor dönemler gerçekten elinden hiçbişi gelmiyor insanın doktora acile bile götürdük ama yok yok emmediği ve uyumadığı sürece hep ağladı. Ne zaman 3 aylık oldu o zaman sustu gülmeye bakınmaya başladı. Öyle zor ki oturup bende ağlardım nedn doğurdum diye:( pek yapacak bişey yok cnm zamandan başka ben karnına öasaj yapardım sab simplex gaz damlası var 3 aylık olana kdr kullandım birde ayağına sıcak su torbası karnına sıcak havlu koydum hep. Ama hiçbiri kesin çözüm değil sabır ve zaman maalesef

Çok zor dönemler gerçekten elinden hiçbişi gelmiyor insanın doktora acile bile götürdük ama yok yok emmediği ve uyumadığı sürece hep ağladı. Ne zaman 3 aylık oldu o zaman sustu gülmeye bakınmaya başladı. Öyle zor ki oturup bende ağlardım nedn doğurdum diye:KK43: pek yapacak bişey yok cnm zamandan başka ben karnına öasaj yapardım sab simplex gaz damlası var 3 aylık olana kdr kullandım birde ayağına sıcak su torbası karnına sıcak havlu koydum hep. Ama hiçbiri kesin çözüm değil sabır ve zaman maalesef
Ayy çokk sağoll cevabın için böyle başka bebekler de varmış diye içim rahatlıyor biraz. Ben de sıcak tutuyorum bebeğimi yediklerime de dikkat ediyorum ama demek ki zamandan başka çözüm yokk. Üç ay sonra umarım benim kızım da normal bi bebek olur. Üç aylık olunca uyku düzeni az da olsa oturuyor galiba dimi? Çünkü şu an en büyük problem uyku

Ayy çokk sağoll cevabın için böyle başka bebekler de varmış diye içim rahatlıyor biraz. Ben de sıcak tutuyorum bebeğimi yediklerime de dikkat ediyorum ama demek ki zamandan başka çözüm yokk. Üç ay sonra umarım benim kızım da normal bi bebek olur. Üç aylık olunca uyku düzeni az da olsa oturuyor galiba dimi? Çünkü şu an en büyük problem uyku

Kısmen oturuyor ama uğraşmanız gerekiyor biraz kendiliğinden oturmuyor yani :((

Back
X