N nazeni Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Kasım 2011 2 0 36 Konya 4 Kasım 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi nazeni #1 okul nedeniyle babasında kalmasına izin vedim.ben başka bir şehirdeyim velayet değişikliğine sebep olur mu?lütfen acilen cevap yazar mısınız?
okul nedeniyle babasında kalmasına izin vedim.ben başka bir şehirdeyim velayet değişikliğine sebep olur mu?lütfen acilen cevap yazar mısınız?
A avukat16 Popüler Üye Kayıtlı Üye 9 Ekim 2011 819 14 118 Bursa 4 Kasım 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi nazeni #2 nazeni .!.: okul nedeniyle babasında kalmasına izin vedim.ben başka bir şehirdeyim velayet değişikliğine sebep olur mu?lütfen acilen cevap yazar mısınız? Genişletmek için tıkla... okul ve sosyal ortam velayet açısından en önemli sebeplerdir, eğer okulu babasının şehrindeyse ve babasının yanında kalıyorsa velayetin sizde olmasının çocuk açısından yararı ortadan kalkmıştır. eşiniz talep ederse velayet değiştirilebilir.
nazeni .!.: okul nedeniyle babasında kalmasına izin vedim.ben başka bir şehirdeyim velayet değişikliğine sebep olur mu?lütfen acilen cevap yazar mısınız? Genişletmek için tıkla... okul ve sosyal ortam velayet açısından en önemli sebeplerdir, eğer okulu babasının şehrindeyse ve babasının yanında kalıyorsa velayetin sizde olmasının çocuk açısından yararı ortadan kalkmıştır. eşiniz talep ederse velayet değiştirilebilir.