Kızımın yaşadığı hayal kırıklığı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yani.
Ben dava açıp uğraşsam mesleki olarak da riske girebilir şuradaki anlattığı olaylar ve yorumları bile benim lehime.

Anket açıp KK kadınlarına sorayım dava açıp açmama konusunu.
Ben de birine dava açtım burada. Yalnız kendisi korkusundan uğramıyor buralara 😂

Bu mesaj icin hakaret davasi acmak isterseniz cok iyi avukat tanidiklarim var bilginize. Benim icin otturdukleri sanal zorbalarin haddi hesabi yok.
sanal zorbalik? onun yaptigi sanal zorbaligin yaninda benim ozel mesajla hakaret etmem o raddeye gelmem peki??
beni kişkirtmalari peki?? meslegimle ezmeye calismasi toplu yerde itibarimi zedelemeye calismasi belki?? esas kendisi tam bir sanal zorba

Öğrenecek tabi ama annesi olarak beninde onun için endişelenmem normal.
akranı onu itti bagırdı başkasının yanında.oda herşeyi anlıyor.muhtemelen incindigi için ortamdan kaçti.
bu onun gelişimine ilerde etki edecek belkide

bilinçaltında böyle bir olay elbette yer edebilir ancak ben sizin beklentinizi anlayamadım :(
hiçbir çocuktan kötü tepki almamasını mı istiyorsunuz ? bana biraz öyle gibi geldi.
ancak her ne kadar insan çocuğunun böyle birşey yaşamasını istemese de eninde sonunda haksızlık edecek, hakaret edecek, bir şekilde kalbini kıracak insanlarla karşılaşacak.
yanlış anladıysam düzeltin lütfen. amacınız kimseden böyle şeyler görmemesi mi ? yoksa bu gibi tavırlarla karşılaşınca ne yapacağını öğretmek mi ?
bana ikincisi daha mantıklı geliyor.

Hukukcu beyi olan hanim özgüveni bu nerde görsem tanirim :KK70: ya da bir yakını..
Hukukçu tanıdığı olunca haklı haksız her şeye dava açıp kazanacaklar sanıyorlar :D konu sahibi kadına hakaret etmiş esas suçlu kendisi bence de dava açsın bir de yargi karar versin belki ikna olur.

Bunu gördüm size bakış açım tamamen değişti. Zorlanmadan hamile kalan annenin çocuğu sizinkinden daha mı değersiz? Ne kadar avam ve çirkin bir düşünce yapısı.
Ben de henüz anne olamıyorum. İnşallah konu sahibi gibi, ilk sayfadaki mesajımda bahsettiğim arkadaşım gibi bir anne olmam ya. Rabbim aratıyor evet ama herkes kadar çok seveceğim ben de yavrumu. Geç gelmesi onu daha özel bir çocuk yapmayacak. Fanusa kapatmayacağım onu.

Tüm gün gözümün önünde o hali gitmedi.
yazıp ferahlamak istedim.
Parka gitti bugün.
1 ay sonra 3 yaşına girecek kızım.
inanılmaz arkadaş canlısı..Biz normalde zorunlu görev nedeniyle doğuda yaşıyoruz.
Şu ara tayin işlemlerimiz için batıdan ev aldık o işleri halletmek için tayin olduğumuz şehirdeyiz.
Neyse.
Doğuda küçük bir yerde yaşadığımız için hiç böyle bir durum yaşamadı kızım.Parkta herkes oynar eder sıcak kanlılar..
Parkta bir kız vardı 5 yaşlarında.onun yanına gitti gülümseyerek.
Bir iki takip etti o ne yaptıysa neye bindiyse onu yaptı..
Onla oynamaya çalışıyor yavrum.
sonra kızın kendi arkadaşı geldi.
Gelince kızımı itti ve bağirdi "git beni rahatsız etme peşimdende gelme" dedi.
kızımın o anki hali arkasına dönüp koşarak gidişi gözümün önünden gitmiyor.
Kalktım niye böyle yaptım,ben o ittigin kizin annesiyim.
o senden çok küçük seninle sadece oynamak istedi.Neden korkutuyosun diyince kaçtı kızda uzaklaştı.
Kızıma dedimki o abla sana neden kızdı,beni istemedi dedi.
Yaşıtların sana kızarsa sende cevap ver susma annecim dedim.
Bu hayata bir çocuk hazırlamak çok zor.
Bilmiyorum..benmi çok hassasım ama cidden çok üzüldüm o haline çok masumdu
Nesiniz siz ingiltere prensesi mi

Konu sahibinin iyiliği için ben de mi dava açsam? :))
ay vallahı mahkelemerı boyle seyler ıcın mesgul etmemek lazım
savcıları hakımlerı avukatları bırakalım da gercekk suclular ıcın zaman harcasınlar

bosverın bence buyukluk sızde kalsın

kardesı avukatmıs ya bırazdan kendısıne buna ne dıye dava acayım kullanıcı olarak yorum hakkını kullanmıs hakaret yok zaten sen hakaret etmıssın kendı basını derde sokma der zaten

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X