- 25 Şubat 2018
- 13.063
- 75.474
- 548
- Konu Sahibi ManzaramDeniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Müftü tehditin günah olduğunu bilmiyor mu kiBeni avukat oğluyla tehdit edip dava açan müftü geldi aklıma.
Hey gidi günler.
Müftünün aniden tayini çıktı. Neden oldu anlamadım :))
İlahi adalet sanırım
Özür dilerse düşüneceğim.ay vallahı mahkelemerı boyle seyler ıcın mesgul etmemek lazım
savcıları hakımlerı avukatları bırakalım da gercekk suclular ıcın zaman harcasınlar
bosverın bence buyukluk sızde kalsın
kardesı avukatmıs ya bırazdan kendısıne buna ne dıye dava acayım kullanıcı olarak yorum hakkını kullanmıs hakaret yok zaten sen hakaret etmıssın kendı basını derde sokma der zaten
ben tehdit etmiyorum yapacagim eylemi soyluyorum.bilngin olsun.Beni avukat oğluyla tehdit edip dava açan müftü geldi aklıma.
Hey gidi günler.
Müftünün aniden tayini çıktı. Neden oldu anlamadım :))
İlahi adalet sanırım
O zaman düşüncelerinizi yazarak ifade edemiyorsunuz. Ben çocuğumu 4 yıl bekledim o yüzden çok hassasım, daha kıymetli demenin zıt anlamlısı, hemen hamile kalan anne aynı değeri vermiyordur demektir. Yine önyargı yani.Ne alakasi var yahu.
Belki bu sebebp benim duygusal olmama etkendir dedim.
ama asla yansitmiyorum.
siz nasil anladiniz o lafimdan bu yorumu
:))) Ah ah ya benim tüm gün o anı düsünüp gözlerimin dolması,şuan yanımda uyuyor koklayıp öpüyorum sürekli
siz cidden normal degilsiniz.gunkuk hayatta bisey olamamis burda olmaya çalişan ego tayminiyle nefes alan garipsiniz.Özür dilerse düşüneceğim.
Bahsettiğiniz çocuk daha 5 yaşında. İsterseniz siz de ittirin haddini bildirin.
Neden öyle seslenilmemeli?Lütfen çocuklarınıza anneciğim ,babacığım diye seslenmeyin.
Dur daha bunlar iyi günler.biraz büyüsün,6_7 yaşına gelsin ne laflar işitecek, ne azarlar yiyecek..örnek:kendi kızım
Hiç tanımadığım biri çocuğumu uyaramaz uyarmamalı. Çocukta "tanımadığım kişiler bana kızabilir uyarabilir bu normal" algısı yaratmaz mı ?
Bunu ben de soracaktım. Aşkım vs. demeyin diyorlar sanırım kimlik çatışması yaşamaması için acaba yine sebep aynı mı?Neden öyle seslenilmemeli?
Varda olabilir, şikayetçi de olabilir ki ortada birşey yok ama görüşücez falan demek çok saçma değil mi?sakin olalım, belki avukat kardeşi bile yoktur..
cidden yoruldum meslegimle yerlere dusurmeye calisanlardan.şurda siradan bir anne olarak konu acmisim,yok ogretmen hanim,yok siz egitimcimisiniz.ya bırde dava acıcam sızınle mesajda ayrıntıları gorusucez ne demek oluyor onu anlamadım ?
sız sıkayetınızı edersınız su goruyorsanız hos hepimiz astıgmat olduk heralde goremedık sıze hakaret de neyse yetkılıler kazenden uyenın bılgısını ıster falan bu ısler boyle yurur
ben sana nasıl dava acacagımın ayrıntıları dıye mı uyeye mesaj atacaksınız :)
Tüm yorumlarında bana hakaret var. Avukat kardeşim yok ama savcı tanıdığım var. Ona tüm yorumlarını çıktı olarak götüreceğim. Son yasayla beraber sanaldan hakaret/aşağılama/ithamın sonucu meslekten ihraca kadar gider mi soracağım.siz cidden normal degilsiniz.gunkuk hayatta bisey olamamis burda olmaya çalişan ego tayminiyle nefes alan garipsiniz.
ciddeb aciyorum size.
alkislarinizi alip yasamaya devam edin burdan bakalim
instagramdan aratin ozelinize yazdim.nasil guclu bir avukat oldugunu ordan gorursunuz.sakin olalım, belki avukat kardeşi bile yoktur..