Kızımın yüzündeki tüyler?

nergis_s

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2018
6
3
1
kızlar geçen gün kızım gelip yüzündeki tüylerle arkadaşlarının dalga geçtiğini söyledi. Ben de kulak asmamasını söyledim ama tüylerini almak konusunda ısrar etti. o an nasıl cevap vermem gerektiğini bilemedim yarın detaylı konuşuruz dedim. ertesi akşam işten bkatım birde ne göreyim kızımın yüzdeki tüyler gitmiş resmen kafaya takmış banyoda kalem şeklinde bi ağda gördüm remove onu kullanmış.kızımı azıcık tersledim ama acaba yanlışmı yaptım? böyle bi durumla karşılaşsanız sizin tavrınız ne olurdu?

kiziniz kac yasinda ? boylesi durumlar cok zor ama arkadaslarinin yaptigindan dolayi cok utandigi icin yapmistir.yas onemli bu durumda ama mesela biyik bolgesinde varsa alinabilir.kizmayin kizarsaniz hep gizli yapacaktir

kiziniz kac yasinda ? boylesi durumlar cok zor ama arkadaslarinin yaptigindan dolayi cok utandigi icin yapmistir.yas onemli bu durumda ama mesela biyik bolgesinde varsa alinabilir.kizmayin kizarsaniz hep gizli yapacaktir
14 oldu bu yaz kaşlarını ve bıyıklarını almış. ister istemez anlık bir tepki gösterdim, sert çıkmadım ama ne yapacağımı da bilemedim.

kaslar icin erken ama biyiklar alinabilir bi yasta,ergenlik doneminden dolayi normal durumlar siz kendiniz yardimci olursaniz en azindan sizin bilginiz disinda bisey yapmaz.zor zamanlar kolayca atlatirsiniz insallah

kızlar geçen gün kızım gelip yüzündeki tüylerle arkadaşlarının dalga geçtiğini söyledi. Ben de kulak asmamasını söyledim ama tüylerini almak konusunda ısrar etti. o an nasıl cevap vermem gerektiğini bilemedim yarın detaylı konuşuruz dedim. ertesi akşam işten bkatım birde ne göreyim kızımın yüzdeki tüyler gitmiş resmen kafaya takmış banyoda kalem şeklinde bi ağda gördüm remove onu kullanmış.kızımı azıcık tersledim ama acaba yanlışmı yaptım? böyle bi durumla karşılaşsanız sizin tavrınız ne olurdu?
bence kızınızın psıkolojısınden daha onemlı degıl . kendını daha iyi hissedicekse eğer bıyık bolgesını almakta ne varkı . cocuklar elestırı konusunda cok acımasızdır. yüzündeki tüyleri almasa o şekilde devam etse daha mutsuz olabılır. Bu yüzden bence destek olmalısınız. Retouch pen agda kalemlerı bıtkısel diye bılıyorum. removenın bır cok ürünü bıtkısel kızınızın cildine zarar vermez.

benım kızımlada okulda cok dalga geçıyorlardır. İlk başta onay vermedim. Ama daha sonra kızımın psikolojisinden daha önemli olmayacağını düşündüm ve bıyık bolgesındekı tüyleri ağda yaptık. Çoçuk oldugu ıcın her urunu kullanamıyoruz. bahsetmiş olduğunuz removenın agda kalemını kullandık bitkiselmiş önerdiler. bir zararını gormedık. aman kızımın psıkolojısıden daha onemlı degıl ya

Back
X