kiziminokulu

yarennim

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2014
68
15
18
40
Merhaba arkadaslar ben yilar sonra kendi evime cikacagim ama kafama takilan bisorunumvar yardimci olursaniz sevinirim benim kizim 4 ,sinifa gidiyor ben onumuzdeki ay evime tasinmak istiyorum kizim bu durmdan nekadar etkilernir okul degisikligi kizimin basarisini etkiler mi nakil olarak gidecegi okulda dislanirmi bi filfikri olan varmi lutfen bana yardimci olurmusunuz kafayi yicem

Evet yaza kadar bekleyin.yada tasinacaginiz muhite kizinizi yazdan sonra alin yeni okuluna.
Okul degistirmek cokta travmatik bi olay degil.Korkmayin bu kadar.hepimiz yasadik sonucta.endiselenmeniz normal ama kendinizi yiyip bitirmeniz anlamsiz.

Son düzenleme:
Hiç bişey olmaz, Polis çocuğuyum bir okulda 3 yıldan fazla okuduğumu bilmem.Şimdi fişşşeeekkk gibiyim vallaaa :D Yeni bir ortama girildiğinde en kolay ben tanışırım milletle çok çabuk çevre edinebilirim yeni yerlerde.Yeni insanlar yeni yerler insana özgüven depoluyor.Nitekim öyle okul mokul değiştirmekle öğrencilik bitseydi ohooooo ne polis ne asker ne memur çocukları adam olurdu.Tek derdin bu olsun valla :KK69:

bir donem erteleuebilseniz tasinmayi keske. yada cocugunuzu o okula goturup getirebilseniz. zaten 5. sinifta eski okulunda kalsa da arkadaslari degisecekti o bu degisimi bir sene icinde iki kere yasamasin alismak zor olur

Ben de 4. sınıfın ortasında okul değiştirdim. Hayatımın en güzel zamanı gibi gelmişti. Çünkü yeni okulum daha güzeldi. :) Konuşup düşüncelerini öğrenip değiştirebilirsiniz bence.

cicili bicili bir oda yaparsınız, eski okulu aramaz. :) hem daha 4. sınıf yahu. sanki üniversiteye hazırlanıyor.

Merhaba arkadaslar ben yilar sonra kendi evime cikacagim ama kafama takilan bisorunumvar yardimci olursaniz sevinirim benim kizim 4 ,sinifa gidiyor ben onumuzdeki ay evime tasinmak istiyorum kizim bu durmdan nekadar etkilernir okul degisikligi kizimin basarisini etkiler mi nakil olarak gidecegi okulda dislanirmi bi filfikri olan varmi lutfen bana yardimci olurmusunuz kafayi yicem
Bende ilkokul 2 ye giderken değiştirmiştim evime yakın okula gelmiştim,hiçbir zorluğunu çekmedim gayet mutluydum.:KK73::KK73:

Zaten 5.sınıfta değişecek tüm eğitim hayatı, arkadaşları. Bekleyin bir yarıyıl daha. Tam gittiği okula alışacak 5.sınıfa geçince yine herşey değişecek. İki defa değişimi yaşamak ağır gelebilir. Yani bana bile gelir mesela 23 yaşında bir insanım..

Bence erteleyin taşınmayı. Zaten değişecek okulu bırakın çocuk 4 yılını geçirdiği arkadaşları ile doya doya zaman geçirsin. Ben şu sınıftan ayrıldım bir şey olmadı bu sınıftan ayrıldım bir şey olmadı değil olay şimdi ki eğitim sistemi ile 10 yıl önce ki eğitim sistemi aynı değil ayrıca!

canım
deneyimli arkadaşlar ayrı, tabi fikir al
ama
bir ara bizde de öyle bir durum söz konusuydu (3. sınıf)
açık açık sorduk kızımıza
sen kızına sormayı denedin mi? fikrini aldın mı? ne diyor bu konuda?
benim kızım nedenlerini dinleyip, gayet net anlayıp, ne istediğini, ne düşündüğünü ifade edebilmişti bize
hatta yeni okulda arkadaşlık kurmak zor olabilir, öğretmenini bu öğretmenin kadar sevemeyebilirsin ama şu şu sebepten değiştirebiliriz demiştik
bir dene derim
söyleyeceği şeyler sana yol gösterebilirHoppa

Back
X