Kızımız geliyor :)

ayyyy bende bu hafta 9. haftam daha ama 2li teste az kaldı acaba ne olacak belli olur mu bu kadar erken cok merak içindeyim
Valla doktordan doktora degisiyor canim ben ikili testimi baska bir doktora yaptirdim cok uzman biri dunya basarilari falan var oyuzden ona yaptirmak istedim oda soyledi cinsiyeti. Sizin doktorunuz napar bilemiyorum. Kiz olunca soylemezdi ama beklerdi biraz daha emin olmak icin.

Anladım inşallah benim de belli olur :)

Benim de dün söyledi doktor cinsiyeti bu bebek kız diye inşallah yanilmamistir çünkü simdiden kizim olacak moduna girdim. Kiz bebekte yanilma oluyor mu acaba

Ben 11. Haftada kız olduğunu öğrenmiştim zaten sadece emin olmak icin haftasını tamamlayınca tekrar baktırmak istedim yoksa genelde erken söylüyor doktorlar zaten. Sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşallah.

Ben, tam 11. Hafta sorduğumda daha çok erken dedi doktorum. Birkaç ay daha geçince anca söyler sanırım. : )

Doktor bana 12. haftamdayken kıza benziyor demişti 14. haftamda kesin kız dedi. Üstüne 4lü ve detaylı ultrasonda da kesinleşti bu durum

Ben 10. haftamda kontrolümde sordum belli değil dedi 2,5 hafta sonra tekrar gidceğiz 2li test yapacak ama umudum kalmadı yani söylemeyecek bence ya da kabiliyeti yok diye düşündüm artık of offf

Ben 10. haftamda kontrolümde sordum belli değil dedi 2,5 hafta sonra tekrar gidceğiz 2li test yapacak ama umudum kalmadı yani söylemeyecek bence ya da kabiliyeti yok diye düşündüm artık of offf
Canım neyden bahsediyorsun kabiliyeti yok, umudum yok derken? Anlayamadım

Kabiletsiz doktor diye bir şey mi var :) göstermeyen bebek var bence. Ayrıca 10. Hafta tahmin için çok erken her doktor erken konuşmayı sevecek diye bir şey Yok

Kabiletsiz doktor diye bir şey mi var :) göstermeyen bebek var bence. Ayrıca 10. Hafta tahmin için çok erken her doktor erken konuşmayı sevecek diye bir şey Yok

bana göre var çok doktor duyduk ilk 10 haftada kesin tahmin edebilen .. ama işte bize denk gelmedi :) meraktan çatladım ilk çocuk olacağı için

Ya birçok doktor söylüyor bizimki beni sinirlendirdi en azından tahmin etse yine de gönlümü alacaktı ama bişey demedi umudum yok derken en azından bir 7-8 hafta daha söylemesi gibi bir umudum yok yani
Bebek cinsiyetini diyorsun yani. Anladım canım olabilir bazıları söylememeyi tercih ediyor. İlerleyen zamanlara bırakıyor. Belki de yanılmamak için söylemiyordur

19 haftanın sonunda insaflı bir doktora denk gelerek bebeğimin cinsiyetini öğrendik ve kızımız geliyor hadi gelsin isim telaşı :)
Rabbim sağllıkla kucğına almayı nasip etsin canım bende 16.haftada öğrendim bizimki de kız :) değişmezse erva deniz düşünüyoruz
Erva
Öykü
Sare
İnci
Şevval
Zülal
Birce
Masal bu isimlerde benden fikir olsun :)

Bence kabiliyetsiz doktor var yoksa son güne kadar kız dedikleri bir bebek erkek çıkamaz herhalde, çok duydum bunun gibi şeyler. Bazıları gerçekten anlamıyor diye düşünüyorum. Yani göremiyor ya da yorumlayamıyor.

kesinlikle haklısın canım..bazı doktorlar kendilerine ve bilimlerine cok güveniyorlar biraz da tecrübeyle alakalı bence :)) bizim doktor iyi hoş ama bence yanılma payı olduğu için söylemedi Allahım herkese sağlıksını ve hayırlısını versin ama işte yine de insan içten içe merak ediyor bu merak da güzel bir his :)

Tabi canımm eğer yorumlayamıyorsa, hiç söyleyip ümitlendirmesin daha iyi Takında öğrenirsin sende inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…