Doğuma Hazırlık Kizimiz icin isim oneriniz lutfen!

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

NezBjk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2018
4
1
1
34
Bir ay spnra olacak kizimiz icin Bade Nil ya da Eliz ismi dusunuyoruz siz ne dersiniz yorumlarinizi bekliyorum.

eliz daha güzel bencede ama bende deniz ismini çok severim ya çocuğum olursa onu düşünüyorum hem kız hem erkege gidiyo

Anlamına bakmak lazım. Eliz ne demek bilmiyorum o yüzden birşey diyemedim. Sizin içize siniyorsa kimseye bakmayın çocuk sizin sonuçta. Beğenmeyen soylemeyiversin :)

banada tüm akrabalarım ille alev olsun demiş annemin içine sinmeye sinmeye tam demiş bitane adam adımı sorduğunda oo alevli bi kız bu büyüyünce demiş babam adama dalmaış anamda oh iyi oldu demiş bu seferde bahar koymuşlar oda olmayınca anam sinirlenmiş adımı elif koymuş ALLAH razı olsun anamdan ya valla o yüzden anlamlı güzel bi isim olur inş tabi bideee sizden başkasına izin vermeyin yaa uyuz oluyorum anası babası koysun ismi sonra benim gibi 3 tane isim değiştirmesin cocuklarınız bacılar

Benimde kızım olacak isim bulamıyorum.4 yaşında kızım var Elif buda olsun Eliz dedim herkes bir kulp takıyor.Yok elizi yok yeliz gibi eşim zaten hiç bir isim beğenmiyor.Benimde tamam budur dedigim bir isim yok zor is bunlar...

Ben aklıma gelen bir iki ismi yazayım belki hoşunuza gider :)

Emîra (prenses demek)
Esila
Efnan
Elfida
Elbi (kalbim demek)

Çok tesekkur ederim eşimle paylaşacam fakat Elif ile uyum sart degil baska oneriniz olursa onlarada acigim.

Ben klasik isimleri seviyorum :) Serra Berra Feyza Hafsa Züleyha gibi..
Onun dışında Meyra Melek Duru İnci Gülsima gibi isimler de güzel

Bade'nin bir anlamı içki olduğu için hoşuma gitmiyor
Yade nasıl?

Eliz de güzel değil bence...
izel daha güzel.

bi arkadaşımın ablası kardesi ve kendisinin isimleri aynen şöyle DENİZ YELİZ FİLİZ hahaha İZ ekini seviyodu galiba anası

Ben klasik isimleri seviyorum :) Serra Berra Feyza Hafsa Züleyha gibi..
Onun dışında Meyra Melek Duru İnci Gülsima gibi isimler de güzel
Bende yeni moda isimlere uzağım aslinda klasik olsun ama cokta yaygin olmasin istiyorum.Bu isimler benim icin daha hoş Duru listemde var İnci,Berra cok begeniyorum ama yakinlarimda var.Tavsiyeler icin tekrardan tesekkur ederim.Konu sahibininde affina sığınıyorum araya girmiş gibi oldum... :))

Cok kararsizis her isme bir kulp takiliyor.
Kimseyi dikkate almayın. Çocuk sizin çocuğunuz. Sadece ilerde "bana neden bu ismi koydunuz" demeyeceği bi isim olsun. Yalnızca eşinizi sizi ve yavrunuzu ilgilendirir. Kulp bulan çok olur önemsemeyin

Eliz güzel bu arada. Benim ilerde bi kızım olursa adını Mercan koyacağım:)

Benmde kizim oluraa Hüma yada asya koymak istiyorum insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…