Doğuma Hazırlık Kızımızın ismi için yardımcı olur musunuz?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Hangisi dersiniz?

• Ceyda Gül A...

OY: 20 34,5%
  • Gül Ceren A...

OY: 15 25,9%
  • Ceydagül A...

OY: 6 10,3%
  • Gülceren A...

OY: 9 15,5%
  • Gül A...

OY: 8 13,8%

• Ankete Katılan
    58
zaten ona bir türlü beğendiremediğim için bu kadar zorlanıyoruz :)
Canım kolay değil ben ki planlı insanım yıllardır bellidir koyacağımız isimler ama insan bir acaba diyor sonuçta bir ömür taşıyacak evlatlarımız memnun olacaklar mı her yaşa yakışacak mı

Canım kolay değil ben ki planlı insanım yıllardır bellidir koyacağımız isimler ama insan bir acaba diyor sonuçta bir ömür taşıyacak evlatlarımız memnun olacaklar mı her yaşa yakışacak mı

Keşke biz de önceden isim belirleseydik Gerçekten çok zor içine sinecek isim bulmak çünkü bir dönem bir isimden hoşlanıyorsun bir dönem oluyor o isim hoşuna gitmemeye başlıyor

Keşke biz de önceden isim belirleseydik Gerçekten çok zor içine sinecek isim bulmak çünkü bir dönem bir isimden hoşlanıyorsun bir dönem oluyor o isim hoşuna gitmemeye başlıyor
Bende de o durum oluyor hala daha kız ismi net değil gibi ama erkek eşimde net Ela Eliz düşünüyorum bazen Nil istiyorum Nisan ayında doğsa hepsinden vazgeçer Nisan koyardım deliyim ben daha hamile bile değilim

Iki isim konulup da tek isimle hitap edilmesi bana cok sacma gelir hep..
Bence ne isim konulursa konulsun Gul basta daha guzel.. Ve bir arkadas yazmis. Gul Nisa diye..
Ben de Gul Nisa yi cok uygun bulmustum. Onun disinda Gul Sare..

Biz belirledik te noldu iş ciddiye binince eşim caydı

Ceyda Gul bence canim. Kizin senin kizlik soyadini kullanmasin, cunku o da ileride evlenirse hem babasininkini hem kocasininkini kullanir, 3 soyad olmaz zannimca :)

Gülseren
Gülderen
Gülşen
Gülben
Gülizar

Daha kolay olur. .
Gül Ceren seçtim. .
Güle güle kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbim. .

Ceyda Gul bence canim. Kizin senin kizlik soyadini kullanmasin, cunku o da ileride evlenirse hem babasininkini hem kocasininkini kullanir, 3 soyad olmaz zannimca :)
Ehheh yanlış anlamışsın canım bnm kızlık soyadımı kullanırsa ilerde demek istemedim ben kendi kızlık soyadımı ve eşiminkini kullanıyorum kızım da evlendiğinde A... Soyadını ve eşinin soyadını beraber kullanırsa diye :) Babasıyla kocasının soyadı yani dediğin gibi :)

Gülseren
Gülderen
Gülşen
Gülben
Gülizar

Daha kolay olur. .
Gül Ceren seçtim. .
Güle güle kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbim. .
Sağol canım inşallah
Gülseren ile Gülceren arasında tek bi harf farkı var aslında :)

Kuzum Gul'u oyladim..
Soyadinla soyleyince bi hos geldi kulagima.
Diger isimlerse guzel ama of bilemedim.bende bak ssimdi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…