- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.719
- 248
- 32
- Konu Sahibi PembeLokum
-
Az bulunur gül gibi güzel demek
Hoşmuş aslında eşime bir söyleyeyim :)
Eski tarz gelebilir beğenmeyebilir
Canım kolay değil ben ki planlı insanım yıllardır bellidir koyacağımız isimler ama insan bir acaba diyor sonuçta bir ömür taşıyacak evlatlarımız memnun olacaklar mı her yaşa yakışacak mızaten ona bir türlü beğendiremediğim için bu kadar zorlanıyoruz :)
Gülce, Gülsu bunlarda dursun burada
Hadi ya aslında çok tatlı duruyorlarTamam canım :) Eşime ikisini de sunmuştum beğenmemişti ama
Canım kolay değil ben ki planlı insanım yıllardır bellidir koyacağımız isimler ama insan bir acaba diyor sonuçta bir ömür taşıyacak evlatlarımız memnun olacaklar mı her yaşa yakışacak mı
Bende de o durum oluyor hala daha kız ismi net değil gibi ama erkek eşimde netKeşke biz de önceden isim belirleseydikGerçekten çok zor içine sinecek isim bulmak çünkü bir dönem bir isimden hoşlanıyorsun bir dönem oluyor o isim hoşuna gitmemeye başlıyor
İçinde Gül geçen ve Gül ile başlayan her isme baktım canım hiçbiri içime sinmedi sanırım en güzel Gül ile olan isim olarak ablamın ismin seviyorum beğeniyorum diğerleri tam içime bu nedenle sinmiyor olabilir
Bİz çocuğumuza iki ismiyle de hitap etmek istiyoruz tek seferde iki ismini de söylerek sesleneceğiz siZce bir çırpıda Gül Ceyda mı daha güzel söyleniyor Ceyda Gül mü?
-Gül Ceydaaaa yemek hazır kızım gell
-Ceyda Gülll yemek hazır kızım geell
Hangisi daha iyi :))))
Biz belirledik te noldu iş ciddiye binince eşim caydıKeşke biz de önceden isim belirleseydikGerçekten çok zor içine sinecek isim bulmak çünkü bir dönem bir isimden hoşlanıyorsun bir dönem oluyor o isim hoşuna gitmemeye başlıyor
Ne belirlemiştiniz de eşin caydı o isimden :)Biz belirledik te noldu iş ciddiye binince eşim caydı
Ehheh yanlış anlamışsın canım bnm kızlık soyadımı kullanırsa ilerde demek istemedim ben kendi kızlık soyadımı ve eşiminkini kullanıyorum kızım da evlendiğinde A... Soyadını ve eşinin soyadını beraber kullanırsa diye :) Babasıyla kocasının soyadı yani dediğin gibi :)Ceyda Gul bence canim. Kizin senin kizlik soyadini kullanmasin, cunku o da ileride evlenirse hem babasininkini hem kocasininkini kullanir, 3 soyad olmaz zannimca :)
Sağol canım inşallahGülseren
Gülderen
Gülşen
Gülben
Gülizar
Daha kolay olur. .
Gül Ceren seçtim. .
Güle güle kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbim. .
Kız olursa "ahsen"..Erkek olursa "görkem" demiştik..şimdi yok görkem ismini kızlara da koyuyolar yok içime tam sinmedi filan dioNe belirlemiştiniz de eşin caydı o isimden :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?