• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Üçüncü çocuğumun ismi için yardımcı olur musunuz?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Hangisi?

• Asilkan

OY: 4 12,1%
  • Teoman

OY: 12 36,4%
  • Asil

OY: 17 51,5%

• Ankete Katılan
    33

PembeLokum

♥♥♥
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2014
16.691
9.719
248
32
Merhabalar isim koymak zaten zor iken üçüncü defa koymak daha zor:KK48:
Kızımın ismini rahmetli ablamın aldı Gül olduğu için kızım simaen ona benzesin onu hatırlatsın istediğimden Gülsima koydum
Oğlumun ismini eşim istedi Mustafa Kemal oldu
Allah izin verirse tekrar oğlumuz olacak ve ben Asilkan istiyorum eşim Teoman istiyor ama isim koyma sırası bende bence:KK48:
Hikayeleri de şu şekilde, Asil ismini yıllardır beğenirim ve gençliğe hitabedekşi “Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur” cümlesinden dolayı da Asilkan hoşuma gidiyor.. Tek Asil derseniz o da çok kısa geliyor soyadımızla kötü duruyor ve diğer çocuklarımın ismi uzun uzun malum.
Teoman’ı da eşim ilk Türk hükümdarı olduğu için istiyor Mete Han’ın babası Teoman Han’dan dolayı, aslında hoş bir isim ama kızım ile Oğlumun ismi yanında biraz alakasız duruyor gibi.. Asilkan daha uyumlu Gülsima ve Mustafa Kemal ile hepsinde S ve L harfleri baskın..
Sizin düşünceleriniz nedir? İsim tavsiyesi de alabilirim Türk tarihi ile alakalı olursa iyi olur

Asil buaralar populer sanki guzel bence ve asilin yanına İlter de cok yakısır ya ben begenıyorum İlter ismini.

Asilkan çok beğenemedim birleşik olarak pek hoş gelmiyor kulağa daha doğrusu ben iixnde kan gecen isimleri sevmiyorum Atakan birkan Tarkan vs kötü geliyor bana.. ben asıl olsun isterdim çok çok güzel geliyor kulaga teomanda çok güzel 😊

Asilkan hoşmuş bence de. Göktürk olabilir.
Asil buaralar populer sanki guzel bence ve asilin yanına İlter de cok yakısır ya ben begenıyorum İlter ismini.
Asilkan çok beğenemedim birleşik olarak pek hoş gelmiyor kulağa daha doğrusu ben iixnde kan gecen isimleri sevmiyorum Atakan birkan Tarkan vs kötü geliyor bana.. ben asıl olsun isterdim çok çok güzel geliyor kulaga teomanda çok güzel 😊

cevaplarınız için teşekkür ederim:KK36:

Asilkan ismini hic begenemedim
Sonu kan can ile biten isimleri sevmedigimden sanirim..
Asil guzel. Teoman da.. %50 - %50
Oyumu Asil'den yana kullandim..

bu üçlüden asili sevdim bende diger arkadaslar gibi dusunuyorum asilkan cok hoş degik sanki. Ayrica metehan teomandan daha guzel ve turk tarihi diyince metehan daha cok akla gelir. Gerci metehan seceneklerde yoktu niye yokki bence cok guzel 😍😍😍 saglikla kucaginiza alın insallah

Çocuklarının isimleri güzelmiş canım 🤩
Teoman ismi yakışır bence, güzel bir isim.

Asil şimdilerin popüler ismi. Ben beğenmiyorum pek. Diğer çocuklarının isimleri zamansız, Asil fazla moda ismi gibi kalıyir yanlarında. ;)

bu üçlüden asili sevdim bende diger arkadaslar gibi dusunuyorum asilkan cok hoş degik sanki. Ayrica metehan teomandan daha guzel ve turk tarihi diyince metehan daha cok akla gelir. Gerci metehan seceneklerde yoktu niye yokki bence cok guzel 😍😍😍 saglikla kucaginiza alın insallah
Teşekkür ederim Mete ya da Metehan ismi çok kullanılıyor aslında benim de hoşuma gidiyor ama eşim istemiyor kocalara isim beğendirmek zor

Çocuklarının isimleri güzelmiş canım 🤩
Teoman ismi yakışır bence, güzel bir isim.

Asil şimdilerin popüler ismi. Ben beğenmiyorum pek. Diğer çocuklarının isimleri zamansız, Asil fazla moda ismi gibi kalıyir yanlarında. :KK66:

teşekkür ederim:)

Tuğrul,çağrı,selçuk,bilge,orhan,arslan,doğan,korkut,sungur...

Güzel öneriler teşekkür ederim Ertuğrul, Çağrı ya da Bilgehan hoşuma gidiyor mesela ama akrabalarda var diye elemiştik :KK43:

Bence de Metehan daha güçlü bir isim. Teoman daha çok sanatçı Teoman'ı çağrıştırıyor.

metehan çok yaygın çok fazla var diye elemiştik sanatçı Teoman’ın devri de biter umarım artık :KK70:

Back
X