Doğuma Hazırlık Kızımızın ismi sizce nasıl?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

kızımızın adı candan nefes olsun mu olmasınmı???

• candan nefes olsun

OY: 9 19,1%
  • candan nefes olmasın

OY: 38 80,9%

• Ankete Katılan
    47
  • Anket Kapalı .
nefes güzel bence...ama ileride arkadşları hohhhhh deyip deyip galga mı geçerler ki diye de aklımdan geçmedi değil :(

canım bence biraz daha düşün. zaten ilk düşünülen isimler pek konmaz genelde. ben kaç defa değiştirdim.
fikrimi sorarsan candan pek sıcak gelmedi bana

evet bırde kız olacagı ıcın nefes bıraz sorun yarataccak sanırım ama benımde cok hosuma gitti cunku o bızım nefesımız... ilk aklımıza gelen ısımdı bu candan nefes cok hosumuza gitti ama tabı hala bı kararsızlık var.sonnucta bebegım dunyaya gelmeden onun adına bız karar verıyoruz. ileride bu n desın de istemıyoruz.. sanırım dogurana kadar hala emın olamıcaz... öyle laf atmaları fılan pek önemsemiyoruz sonucta n isim koyarsan koy bısekılde laf atılıyor. önemli olan ileride begenmesi bızım onu canımızz nefesımız gibi sevdıgımızı anlaması ve bunu n kadar yaşadıgımızı farketmesi... bakalım bekleyıp görcez... kımbılır belkı son gunlerde baska ısımlerde dusnuruz??

evet bırde kız olacagı ıcın nefes bıraz sorun yarataccak sanırım ama benımde cok hosuma gitti cunku o bızım nefesımız... ilk aklımıza gelen ısımdı bu candan nefes cok hosumuza gitti ama tabı hala bı kararsızlık var.sonnucta bebegım dunyaya gelmeden onun adına bız karar verıyoruz. ileride bu n desın de istemıyoruz.. sanırım dogurana kadar hala emın olamıcaz... öyle laf atmaları fılan pek önemsemiyoruz sonucta n isim koyarsan koy bısekılde laf atılıyor. önemli olan ileride begenmesi bızım onu canımızz nefesımız gibi sevdıgımızı anlaması ve bunu n kadar yaşadıgımızı farketmesi... bakalım bekleyıp görcez... kımbılır belkı son gunlerde baska ısımlerde dusnuruz??

ya benim de 26 mart doğumum ama biz de çok kararsızız...asya olacak gibi ama..yine de bilemiyorum :uhm:

benim önerim ÖZÜM .........bebeğinize sağlıkla kavuşmanız dileğiyle......

bence candan nefes güzel bir isim nefes ismi yeni duyuyorum ama hoş ;)

bizde CANSIN düşünüyoruz ama bir isim daha istiyoruz oda cinsiyeti belli olunca bakalım
hepimiz icin en hayırlısı ne ise o ola .................

umarım bebeginizi saglıkla kucagınıza alırsınız

aslında kulağa hoş geliyor ama hanım hitabıyla çok uygun değil sanki .

sizin kararınız ama benim hoşuma gitmedi candan olsa sadece güzel ama nefes biraz abest kaçmış benim fikrim ama sizin kararınız önemli sağlıcakla al kucağına yavrunu

kızımızın adı candan nefes olmus ıyıkı de oyle olmus canımız nefesımız o bızım kım duysa da ooo dıyor şiir gibi nasıl uydurdunuz dıyor... iyiki koymusuz ustelık herkezın ıstedııgı ısım olmus oldu hemde bız cok ıstıyorduk ama yınede acaba dıyorduk.. ilgilenen herkesse tşşkurler...

Back
X