Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doğuma HazırlıkKızımızın ismi Yağmur :) Yağmur Yağmur Yağmur Yağmur geri verecek buharlaşan sevgimizii :))
Bi içim kaynadı ,oğlumda çok sevdi , Yağmuru da çok severiz Babamız Aybüke de ısrar etse de Yağmur olacak galiba büyük ihtimal Çevreside yağmur olan arkadaşlar nasıl bu ismi taşıyanlar ben hiç tanımadım Yağmur isminde birini
Yağmur güzel bir isim yanlız unisex
Bir de bereketi çağrştırsada bende biraz hüznü çağrıştırıyor..bir tanıdığım var biraz duygusal bir kız ama aynı ismi taiıyanların özellikleri aynı oluyor diye bir kural yok bir ispatta yok zaten mantikş olarak olamazda büyümek ve yetişmek çok faktörel birçok şey etkiliyor insanı..o yüzden bu isimliler şöyle böyle yorumları bence gereksiz ve saçma
Ona höre isim seçmenizi de tavsiye etmem..
Size güzel gelip iyi şeyler çağrıştıryorsa pek de kimseyi dinlemeyin bence
Biraz hislerle alakalı mı acaba, mesela bana yağmur hiç hüznü çağrıştırmaz , yağmuru da çok sevdiğimiz için belki , biz oglumla yağmur yağsın da dışarı çıkalım diye dört gözle bekleriz, islanmayi severiz, yağmur bolluk berekettir , bazen coşar bazen durur , isim analizlerin de Y harfi biraz melankolik geldi sadece burcu da kova olacak dolar taşar işte
İsmin kişinin karakterini etkilediğini düşünmüyorum şahsen ben,ama sizin için söyleyeyim tanıdığım var uyumlu güzel de bir kız.
Güzel bir isim güle güle büyütün bebeğinizi.
İsmin karakteri etkiledigini dusunmuyorum. Günes daha anlamli olabilir sicak gelebilir ama bana Yagmur Gunesten daha guzel geliyor. Huzunlu bur ismide cagristirmiyor. Havali guzel buluyorum Yagmur ismini. Su isimlerinden en guzeli Yağmur . Bence Aybukeye gore daha guzel. Klasik isimlerden guzel olan var herkesin genelde begendikleri ama Aybuke sanki aileden birisini koyacakmissiniz gibi geldi bana.
İsmin karakteri etkiledigini dusunmuyorum. Günes daha anlamli olabilir sicak gelebilir ama bana Yagmur Gunesten daha guzel geliyor. Huzunlu bur ismide cagristirmiyor. Havali guzel buluyorum Yagmur ismini. Su isimlerinden en guzeli Yağmur . Bence Aybukeye gore daha guzel. Klasik isimlerden guzel olan var herkesin genelde begendikleri ama Aybuke sanki aileden birisini koyacakmissiniz gibi geldi bana.
Aybüke oğlumun ismine benziyor bir de Eşim Fatih Kısaparmağın Aybüke şarkısını dinlemiş beyendi baya ben Almıla istiyordum baştan kesin gibi ,eski Türk isimlerini seviyoruz biz ama Yağmur çok içimize sindi