Doğuma Hazırlık Kızımızın ismine kara verdik :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ZeyHan

Guru
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2009
120
10
318
42
Kocaeli
Kızımızın ismine karar verdik ''Zeynep Deniz'' olacak inşallah prensesim. Eşimde bende klasikçiyiz biraz öyle orjinal olsun duyulmamış isim olsun takıntımız yok ben oldum olası kızım olsa ismini Zeynep koyacam derdim eşimde iki isim olsun dedi sunduğum alternatiflerden Deniz' i beğendi böylece Zeynep Deniz olsun dedik. Sizce nasıl görüşlerinizi paylaşırmısınız :)

Kızımızın ismine karar verdik ''Zeynep Deniz'' olacak inşallah prensesim. Eşimde bende klasikçiyiz biraz öyle orjinal olsun duyulmamış isim olsun takıntımız yok ben oldum olası kızım olsa ismini Zeynep koyacam derdim eşimde iki isim olsun dedi sunduğum alternatiflerden Deniz' i beğendi böylece Zeynep Deniz olsun dedik. Sizce nasıl görüşlerinizi paylaşırmısınız :)

sizin ve eşinizin içine sinmiş madem söze ne hacet:) çok güzel bence.. adı gibi uzun güzel bir ömrü olsun inşallah..

zaten duyulmamış orijinal denen isimleri herkes koyduğu için artık zeynep gibi isimler orijinal kalıyor.. bir bebekle karşılaşınca adını 3-5 kerede tahmin edecek hale geldim.. her yerde aynı isimler..

İsmiyle doğup yaşasın inşallah canım. Hayırlı olsun :nazar::nazar:

Sağlıkla kucağınıza almak nasip olur inş adı da çok hoş :nazar:

çok güzel maşallah ismiyle büyüsün :16:
darısı bizlerin başına inşallahhhhhhh :14:

kızım olursa bende zehra zeynep koycam :50:

İyi dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar. Rabbim isteyen herkese bu heyecanları yaşamayı nasip etsin inşallah.

hayırlı olsun canım güzel ismi maşallah

Back
X