Kizimm

zeysmother

Eylülün annesiii
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2015
2.501
4.015
133
Henüz Iki buçuk yaşında bir kızım var son zamanlarda çok değişti nasıl yol izlemeliyim bilmiyorum en küçükleri sayilir kızım oturduğumuz yerde. Cocuklar bana şikayete geliyor eylül bize vuruyor , toprak atıyor birde maleesef herkesin eşyasına yapışıyor konuşuyorum kızım yapma arkadaş o özür dile felan ama nafile eşyanın bizim olmadığını anlatmaya çalışıyorum yine yok yapışıyor babası aynısından aldı gene gidiyor ne yapacağımı şaştım ..:(
Ben yanındaysam kesinlikle izin vermiyorum müsaade etmiyorum kızıma çocuktur deyip geçemiyorum çünkü onlarda çocuk üzülmesini istemem carem çocuğu dışarı çıkarmamak mi evde anne parka gidim mi deyip duruyor . Bu sefer dayanamıyorum azcık çıkıp kavga kıyamet eve geliyoruz
Birde kızım tek özgür takılmayı sever oturup oyuncakla oynamaz koşar koşar koşar herkesin dilinde hareketliliği
Bu yollardan geçmiş tecrubeli anneler ne yapmalı, ne etmeli çok zorlanıyorum. birde 10 aylık oğlum var onunla pek ilgilenemiyorum kızım kıskanmasın diye ona karşıda şiddete meyilli ağlayınca sus diye vuruyor. emeklerken kafasına vurup yere çarpıyor bu süreç nasıl anlatılır
Biraz karışık oldu ama öyle zamanlar yaşıyorum ki arada ağlama krizleri geçiriyorum çok yıprandım

Birde kızım babasından görevi dolayısıyla çok ayrı kaldı alakası olur bilemedim

Birde kızım babasından görevi dolayısıyla çok ayrı kaldı alakası olur bilemedim
Doktora goturmekte fayda var hem 2 yas sendromu hemde kardes kiskancligi olabilir ama yapisi boylede olabilir biryerden mutlaka siddeti gormus ama gerek tv gerek bilgisayar gerek birbirine vuran cocuklar

Back
X