kızımn yanakları kabardı

biriiicik

вɴ αɴɴeмιɴ,ĸızLarıмdα вeɴιм ĸυjυм❤
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2015
3.490
12.497
208
31
Istanbul
Kızlar kızım 6 aylık başka şehirde oturuyorm ama annemlerin yanına geldim bir süre ve yarın döneceğiz evimize kızımım n yanakları kızardı öpmekten mi dedesi sanırım ne kadarda kısa olsa sakallarını batırdı ve yara gibi kabardı acil gecmesi lazım bepanthol sürüyorum suan ama daha iyi önerileriniz varmı babası da titiz biraz nasıl böyle olmş die başıma kalkar..

Emzirirken meme yüzüne değiyorsa sıcaktan olmuştur. EmZirirken bebegin yuzune degirme. Benim oglumda da olmuştu. Pembe coresatin aldım ben çok iyi geldi. 35 tl ile 45 tl arası değişiyor fiyatı. Her eczanede bulunmuyor burda buldukça alıyorum.

Eşinizden korkun anne babanızı kırmamak için öpme diyemeyin sizin pasifliğinizin bedelini yavrucak ödesin.
Eşiniz kızmakta haklı kusura bakmayın. Kızsında sizde önceliği çocuğunuza vermeyi öğrenin.

Tamam da neden teshis belli olmadan kafana gore krem suruyorsun arkadasim? Bir doktora gostermeliydin

Domates ğortakal gibi asitli bir şeye sürdüyse elini onda olabilir. Bebeklerin hep bir yerleri kızarır zaten. Sakaldanda olabilir. Eşiniz alışmalı buna her seferinde geöirmeye çalışarak nereye kadar. Eşiniz ailene götürdün bakamadılar çocuğa diycek bir tip mi o titizin açılımı bu mu?

oyle her seyı bebegın yuzune surmeyın yahu
bu kadar korkuyorsanız once doktora goturun
ben bıle opmuyorum bebegımı yazık gunah oyle kış gunu opturmeyın hasta olur
bence doktora goturun

benim kızımında yanakları kırmızı kırmızı kabarmıştı sonradan kollarında sırtında bu şekilde çoğalmaya başladı.
egzama olmuş. ama her kızarıklık egzamada olmuyor. eğer devam ederse doktora gösterin ve de öptürmeyin inanılmaz hassas tenleri çünkü.

egzama ya da allerji olabilir..1 hafta 10 gune gecmesi lazim

Geçti kızlar bepanthl nemlendirici cokkk güzl bi krem

Back
X