- Konu Sahibi oldisalwaysbetter
-
bu dalga geçen embesiller kaç yaşında?
2 sene öncesinde bende ilanı aşk ettiğim biri oldu . daha sonra sevgili olduk ve ayrıldım. mesela şimdi bile he desem geri döner. o yüzden böyle bi karar verirken önce erkği ölç tart bakalım huyuna suyuna bak. değerse git konuş. o arkadaşlarıyla önceden konuşmuş ki sana ümit vermiş. sonrada sen onla konuşunca arkadaşları senle dalga geçmeye başlamışlar neden mi? demekki hoşlandığın kişi senin ona seviyorum demeni arkadaşlarına söylemiş onlarda inanmamış seninle dalga geçerek doğruluğunu tespit etmiş. şuan sınavlara hazırlanıyorum yaklaşık11 ay var . inanır mısın şuan kabus gibi geçiyo günler. aşk acısıyla karşılaştıracak olursam. aşk acısı solda sıfır kalır
kızlar merhaba;bundan tam 1 yıl önce sevdiğim adama ilan-ı aşk ettim sonra ne oldu?! arkadaşlarının arasında alay konusu oldum. ama önce o bana umut verdi seni çok seviyorum bilmem ne. sonra sap gibi ortada bıraktı gitti. ben hala köpek gibi onu seviyorum. bana ilerde deneriz demişti halbuki 5 ay önce fakat çok zaman geçiremiyoruz birlikte ne bileyim mesajlaşamıyoruz bile ama ben hayvan gibi seviyorum ya ne yapmalıyım sizce akıl verin lütfen
kızlar merhaba;bundan tam 1 yıl önce sevdiğim adama ilan-ı aşk ettim sonra ne oldu?! arkadaşlarının arasında alay konusu oldum. ama önce o bana umut verdi seni çok seviyorum bilmem ne. sonra sap gibi ortada bıraktı gitti. ben hala köpek gibi onu seviyorum. bana ilerde deneriz demişti halbuki 5 ay önce fakat çok zaman geçiremiyoruz birlikte ne bileyim mesajlaşamıyoruz bile ama ben hayvan gibi seviyorum ya ne yapmalıyım sizce akıl verin lütfen
aslına bakarsanız artık onun gözünde çantada kelik olmak istemiyorum. ne yapmalıyım sürekli gittiği mekana gidip sadece merhaba-merhaba mı diyim
canım bende aynısını yapacaktım ama şu an yazdıklarını okuyunca vazgeçtm sanırım bir erkeğe açılmak hiçdoğru bir şey değil
Kıyamam ya, yaşadıkların kendi yaşadıklarıma çok benziyor. Umut vermesi,ileride deneriz demesi, ortada bırakması falan. Tabi şu arkadaşlarının arasında alay konusu olman kısmı çok sinir bozucu ! Kaç yaşındaki bunlar seni alay konusu yapmışlar? Kusura bakma cnm ama yaşları büyükse bile beyinleri daha büyümemiş. Bi de seni üzmek için sormuyorum ama çocuğun sevgilisinin olma ihtimali var mı? Hazır sende ona olan aşkını söylemişsin belki de senin duygularınla oynamak istedi erkek milletini bilirsin. Senin burda yapıcağın şey bence çocuğun üstüne fazla düşmemek, biraz cool takılmak, inan üstlerine fazla düşmeyince pişman olup kendileri geliyo, yaşadıklarımdan biliyorum)
ya döner dimi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?