• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızın erkeğe ilan-ı aşk etmesi.

oldisalwaysbetter

Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2013
66
0
16
İstanbul
kızlar merhaba;bundan tam 1 yıl önce sevdiğim adama ilan-ı aşk ettim sonra ne oldu?! arkadaşlarının arasında alay konusu oldum. ama önce o bana umut verdi seni çok seviyorum bilmem ne. sonra sap gibi ortada bıraktı gitti. ben hala köpek gibi onu seviyorum. bana ilerde deneriz demişti halbuki 5 ay önce fakat çok zaman geçiremiyoruz birlikte ne bileyim mesajlaşamıyoruz bile ama ben hayvan gibi seviyorum ya ne yapmalıyım sizce akıl verin lütfen

bu dalga geçen embesiller kaç yaşında?
2 sene öncesinde bende ilanı aşk ettiğim biri oldu . daha sonra sevgili olduk ve ayrıldım. mesela şimdi bile he desem geri döner. o yüzden böyle bi karar verirken önce erkği ölç tart bakalım huyuna suyuna bak. değerse git konuş. o arkadaşlarıyla önceden konuşmuş ki sana ümit vermiş. sonrada sen onla konuşunca arkadaşları senle dalga geçmeye başlamışlar neden mi? demekki hoşlandığın kişi senin ona seviyorum demeni arkadaşlarına söylemiş onlarda inanmamış seninle dalga geçerek doğruluğunu tespit etmiş. şuan sınavlara hazırlanıyorum yaklaşık11 ay var . inanır mısın şuan kabus gibi geçiyo günler. aşk acısıyla karşılaştıracak olursam. aşk acısı solda sıfır kalır:ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:

bu dalga geçen embesiller kaç yaşında?
2 sene öncesinde bende ilanı aşk ettiğim biri oldu . daha sonra sevgili olduk ve ayrıldım. mesela şimdi bile he desem geri döner. o yüzden böyle bi karar verirken önce erkği ölç tart bakalım huyuna suyuna bak. değerse git konuş. o arkadaşlarıyla önceden konuşmuş ki sana ümit vermiş. sonrada sen onla konuşunca arkadaşları senle dalga geçmeye başlamışlar neden mi? demekki hoşlandığın kişi senin ona seviyorum demeni arkadaşlarına söylemiş onlarda inanmamış seninle dalga geçerek doğruluğunu tespit etmiş. şuan sınavlara hazırlanıyorum yaklaşık11 ay var . inanır mısın şuan kabus gibi geçiyo günler. aşk acısıyla karşılaştıracak olursam. aşk acısı solda sıfır kalır:ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:

önce tabii ki huyuna suyuna baktım hani kesin beni seviyo dedim. ilan-ı aşk ettim her şey bitti resmen ya

senin onu sevebilmen için,güzel anılar yaşamış olmanız lazım. sadece kısa bi süre için seni seviyorum demek yetmez ki bu sevgiye.

kızlar merhaba;bundan tam 1 yıl önce sevdiğim adama ilan-ı aşk ettim sonra ne oldu?! arkadaşlarının arasında alay konusu oldum. ama önce o bana umut verdi seni çok seviyorum bilmem ne. sonra sap gibi ortada bıraktı gitti. ben hala köpek gibi onu seviyorum. bana ilerde deneriz demişti halbuki 5 ay önce fakat çok zaman geçiremiyoruz birlikte ne bileyim mesajlaşamıyoruz bile ama ben hayvan gibi seviyorum ya ne yapmalıyım sizce akıl verin lütfen

İnsan gibi sevseydin keşke
Belki bu kadar havaya girmezdi o zaman :6:

Kıyamam ya, yaşadıkların kendi yaşadıklarıma çok benziyor. Umut vermesi,ileride deneriz demesi, ortada bırakması falan. Tabi şu arkadaşlarının arasında alay konusu olman kısmı çok sinir bozucu ! Kaç yaşındaki bunlar seni alay konusu yapmışlar? Kusura bakma cnm ama yaşları büyükse bile beyinleri daha büyümemiş. Bi de seni üzmek için sormuyorum ama çocuğun sevgilisinin olma ihtimali var mı? Hazır sende ona olan aşkını söylemişsin belki de senin duygularınla oynamak istedi erkek milletini bilirsin. Senin burda yapıcağın şey bence çocuğun üstüne fazla düşmemek, biraz cool takılmak, inan üstlerine fazla düşmeyince pişman olup kendileri geliyo, yaşadıklarımdan biliyorum ;))

aslına bakarsanız artık onun gözünde çantada kelik olmak istemiyorum. ne yapmalıyım sürekli gittiği mekana gidip sadece merhaba-merhaba mı diyim

Merhaba bile deme ! O seninle konuşmazsa sende onunla konuşma, bırak önce o konuşsun seninle. Hatta sürekli gittiği mekana da gitme sanki onu takip ediyormuşsun gibi. Kendini tutamıyorsan yok gidicem diyorsanda diyelim çocuk her hafta mı gidiyo sen bi hafta git bi hafta gitme, sonra bi hafta git 2 hafta gitme.

Bence bunun cinsiyeti olmamali ama onlarin kafasi o sekilde calismiyor. Akilli bir kadinsan ilan-i ask ettirirsin , kendin etmezsin. Bunu birak , bir daha sana ders olsun.

Kıyamam ya, yaşadıkların kendi yaşadıklarıma çok benziyor. Umut vermesi,ileride deneriz demesi, ortada bırakması falan. Tabi şu arkadaşlarının arasında alay konusu olman kısmı çok sinir bozucu ! Kaç yaşındaki bunlar seni alay konusu yapmışlar? Kusura bakma cnm ama yaşları büyükse bile beyinleri daha büyümemiş. Bi de seni üzmek için sormuyorum ama çocuğun sevgilisinin olma ihtimali var mı? Hazır sende ona olan aşkını söylemişsin belki de senin duygularınla oynamak istedi erkek milletini bilirsin. Senin burda yapıcağın şey bence çocuğun üstüne fazla düşmemek, biraz cool takılmak, inan üstlerine fazla düşmeyince pişman olup kendileri geliyo, yaşadıklarımdan biliyorum ;))

ya döner dimi...

İyi de her erkek böyle değil ki.
Duygularınla oynayacak kadar karaktersiz biriymiş karşındaki ve değmez böyle birisi için üzülmeye.
Sen sevmişsin ve şansını denemişsin, pişman olma.
Erkeğe duygularını açmak, seviyoruum diye çığırmak gibi algılanıyor.
Sanki sevdiğini söyleyince küçük düşmüşsün gibi tepkiler alıyorsun.
Ben çevremde de tanıdıklarım ve bende dahil olmak üzere ilk defa çok yoğun duygular hissettiğim bir erkeğe duygularımı açıkladım ve şu an uzun süredir sevgiliyiz. Herşey yolunda çok şükür. Önemli olan karşıdakinin karakterli olması.
Bir kişide hayal kırıklığına uğradın diye herkesi aynı kefeye koymaman gerekir. :34:
Hakkında hayırlısı olsun inşallah.

ya döner dimi...

cnm dönmezse de gidene dur demek olmaz bırak gitsin şu an canın cok acıyodur belki ama inan zaman gectikce o acı yavas yavas gitmeye baslıyo ve sen kendın otomatık olarak umursamıyosun onu.. Bence sadece bu cocuga odaklanma kendi hayatını yaşa ve diğerlerine bi şans ver. Çivi çiviyi söker diye bosuna dememisler

eşimle 9 sene flört ettik ilan-ı aşk derken ne kastediyosun bilemiyorum ama hiç öyle havaya sokmadım şimdi evliyiz arada bir sebebi hayatım falan diyorum :9:

bir insanın eğer kişiliği tam oturmamışsa, yeterince sevilen, saygın biri değilse birinin kendisini sevdiğini öğrenince havaya girer, kendini bişey zanneder, ama yeterince sevilen biriyse ya evet der ya da hayır.konuyu kapatır.öyle yanındakilere anlatıp, yok ileride deneriz gibi havalara girmez.bence bu saatten sonra o gel çıkalım dese bile hayır de, sonuçta böyle biriyle zamanını harcama.o şimdi senin olmadığı için onu istiyosun bu kadar, 1 hafta çıksan belki vazgeçiceksin.bence de onun gittiği mekana bile gitme, varlığıyla yokluğu bir olsun senin için, bu sayede o dalga geçen arkadaşlar da umursanmadıklarını anlarlar.

Back
X