- 30 Eylül 2014
- 4.277
- 12.429
- 208
- Konu Sahibi beyazbaron
hmmm meraklisiniz?haha :) hiç de genç değilim..ah keşke genç olsam..taktik almaktan ziyade günlük hayatta neler oluyor ilişki dinamikleri nasıl gelişiyor merak ettiğimden soruyorum. sonuçta burası muazzam bir tecrübe paylaşım platformu..burada paylaşılan fikirler tecrübeler birbirimize yeni bakış açıları kazandırıyoriyi de oluyor
![]()
elbette tavlanir, neden olmasin? tavlamisligim vardir sahsen.
size soyle keyifli bir ornek anlatayim. :)) yilbasi gecesiydi, 2016ya giriyorduk. kuzenimle almanyada bir turk kulubune gittik, doyasiya egleniyoruz farkli salonlarda. r&b salonu acmadi bizi, turk popa gectik. oynadik eglendik, i-ih canimiz gobek atmak istedi. gectik oyun havasi salonuna, girdik ki oohoooh bayagi dugun havasinda herkes keyfince dokturuyor, rahat bir yer bulduk egleniyoruz. tabi maksat eglence olsun, arada flort etmeye calisanlar, icecek bisey ismarlamak isteyenler hatta ismarlayanlar, muhabbetler filan..ama i-ih kesmedi beni onlar pek. taa ki. bir giris yapti adam, dudaginin uzerinde kosesindeki beni, boyu posu, endami, bakislari. biyandan cok ayip eeyla, utanmiyosunda diyorum kendi kendime, diger yandan 'gel cocugum gel' diyorum hahah. ay hakkimdaki dusunceleriniz ne olur bilmiyorum bu hikayeden sonra.
herneyse. farketti beni elbette, yani diken gibi batti bakislarim, farketsin bi zahmet haha. herneyse, o farkettikten sonra tabi olay degisti, kacan kovalanir misali. zuhtuden girdik, indim derelerine bilmem nerelerinden ciktik, konyalim diye parmak sikirdatirken yanima fazlasiyla yaklasip, oturup, gozlerini diken bir adet yakisikli. once bi ters bakis attim, ne var oglum bakisi. gulumsedi pas vermedim. vazgecmedi elbette, derken 'hayirdir' bakisiyla hafif merakli bir bakis attim. bi saat sonra miskette karsimda oynuyordu hahah..
Allah gunah yazmasin ne diyeyim, islah etsin, akil fikir versin filan, ama artik akillandim! :)))