- 1 Haziran 2016
- 2.952
- 2.273
- 48
- 35
- Konu Sahibi beyazbaron
Zaten genelde kadın beğenir hafif ilgisini belli eder.
Ve sonuç alır
Ve sonuç alır

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yalan kesinlikle inanma arkadaslarimin hepside gidip kendi kurdu arkadasliklarini sohbet ede ede ,mesaj ceke ceke iki de bir yanina gidip gulumsemeler sakalar ,caya davetler sonrada kendiliginden basladi boyle.Erkeklerde is yok cekingenler sadece bakip kizi kesmek isleri onuda beceremiyorlar kiz adim atmayinca yanina bile gitmiyorlar.ben anlamadım gerçekten bazı erkekler de diyor ki biz adım atmadan kız önce adım atarsa ilgisini belli ederse vs. tam tersi itici etki yapar soğuruz o kişiden.
ben anlamadım gerçekten bazı erkekler de diyor ki biz adım atmadan kız önce adım atarsa ilgisini belli ederse vs. tam tersi itici etki yapar soğuruz o kişiden.
yaa böyle gerçek hayatt ayaşanmış olayları duymayı çok istiyorum.. demek ki böyle hadiseler var..Yalan kesinlikle inanma arkadaslarimin hepside gidip kendi kurdu arkadasliklarini sohbet ede ede ,mesaj ceke ceke iki de bir yanina gidip gulumsemeler sakalar ,caya davetler sonrada kendiliginden basladi boyle.Erkeklerde is yok cekingenler sadece bakip kizi kesmek isleri onuda beceremiyorlar kiz adim atmayinca yanina bile gitmiyorlar.
evet haklısın standardı olmaz ama hani genel bir düşünce vardır ya ilişkileri erkeğin ilgisi başlatır diye..benim sorum bunla ilgili diyelim erkeğin ilk başta ilgisi yok ama kız bir şeyler yaparak o erkeği ikna edebilir mi? yoksa en başta ilgisi olmayan erkek hiç bir şekilde ikna edilemez mi? başından böyle şeyler geçenler var mı?
mesela ilk başlarda erkek ilgisiz alakasız olmasına rağmen o erkekten vazgeçmeyen ilgisini göstermeye devam eden ve sonunda ilişki başlatabilen kızlar varm mı? yoksa böyle şeylerin yaşanması tamamen gerçekdışı ve kızın gururunu incitmekten başka bir işe yaramayan şeyler mi?
Ben bunu üniversitede yasamistim bir cocuk vardi üst siniflarda takmistim kafaya hic ilgilenmiyordu o gayet arkadasca yaklasiyordu. Ortak arkadaslarimiz sürekli benim icin firsatlar yaratmaya calisip duruyordu:)) nitekim o hic ilgi göstermedi baska kizlarla cikti. Ben baya bekledim ilgisini cekmek icin ama olmadi. Sonra o ciktigi ilginc tipli kizlarla da yapamadi ayrildi. Aradan uzun zaman gecti tabi simdi kendime diyorum o salagin pesinden niye kosmusum ki ben! Bazi seyler olmuyorsa daha iyisi olacagi icindir. Yipratmayin kendinizi. Her sey karsilikli güzeldir..evet haklısın standardı olmaz ama hani genel bir düşünce vardır ya ilişkileri erkeğin ilgisi başlatır diye..benim sorum bunla ilgili diyelim erkeğin ilk başta ilgisi yok ama kız bir şeyler yaparak o erkeği ikna edebilir mi? yoksa en başta ilgisi olmayan erkek hiç bir şekilde ikna edilemez mi? başından böyle şeyler geçenler var mı?
mesela ilk başlarda erkek ilgisiz alakasız olmasına rağmen o erkekten vazgeçmeyen ilgisini göstermeye devam eden ve sonunda ilişki başlatabilen kızlar varm mı? yoksa böyle şeylerin yaşanması tamamen gerçekdışı ve kızın gururunu incitmekten başka bir işe yaramayan şeyler mi?
Hayır her şey karşılıklı olmalı
o adam bir gün gerçekten ilgi duydugu biriyle karşılaşırsa kızın emekler boşa gider
varsayalım ki ortada açık bir kapı yok ama reddedilme durumu da yok. benim merak ettiğim kızların tanıştıkları halde ilgisi olmayan bir erkekte sıfırdan ilgi uyandırmak gibi bir durumun gerçek hayatta olup olmadığıama adam açık kapı bırakiyorsa duvar gibi de durmasınkız
birazcık bir şeyler yapabilir
reddedilmis ise hiç ugrasmasin
varsayalım ki ortada açık bir kapı yok ama reddedilme durumu da yok. benim merak ettiğim kızların tanıştıkları halde ilgisi olmayan bir erkekte sıfırdan ilgi uyandırmak gibi bir durumun gerçek hayatta olup olmadığı
Annem hep gençken bir düğüne gider bakışımla tavlar sonra bırakırdım der
Bende önce bir alıcı gözüyle bakıp ilgim var yok arasıymış gibi hissettiririm çok üstüne düşmeden. Sonra karşı tarafta hoşlantı varsa koşar,açılır yani hep böyle oldu artık nasıl baktıysam![]()
haha :) hiç de genç değilim..ah keşke genç olsam..taktik almaktan ziyade günlük hayatta neler oluyor ilişki dinamikleri nasıl gelişiyor merak ettiğimden soruyorum. sonuçta burası muazzam bir tecrübe paylaşım platformu..burada paylaşılan fikirler tecrübeler birbirimize yeni bakış açıları kazandırıyorGenç arkadaş sanırım birisinden hoşlanıyor ve onu elde etmek için taktik sormak istiyor. Bu şekilde sevgili olan kızlar bence nasıl olduklarını anlatsalar daha yararlı olcak![]()
askerlik ne ola kimesela iş yerine gelen kişiyi beğenen arkadaşım, sistemden bilgilerine bakıp (askerlik yapmışmı, nereli,branşı ne) kendi uygun gördüğü kişiye iş bahanesiyle şahsi telefonundan mesaj attı.
sonuç, şuan görüşüyorlar![]()