kızın erkeği tavlaması diye bir şey var mı?

ben anlamadım gerçekten bazı erkekler de diyor ki biz adım atmadan kız önce adım atarsa ilgisini belli ederse vs. tam tersi itici etki yapar soğuruz o kişiden.
Yalan kesinlikle inanma arkadaslarimin hepside gidip kendi kurdu arkadasliklarini sohbet ede ede ,mesaj ceke ceke iki de bir yanina gidip gulumsemeler sakalar ,caya davetler sonrada kendiliginden basladi boyle.Erkeklerde is yok cekingenler sadece bakip kizi kesmek isleri onuda beceremiyorlar kiz adim atmayinca yanina bile gitmiyorlar.

ben anlamadım gerçekten bazı erkekler de diyor ki biz adım atmadan kız önce adım atarsa ilgisini belli ederse vs. tam tersi itici etki yapar soğuruz o kişiden.

Onlar gerikafalı bence.
Kız önce biraz ilgisini belli eder,sürekli karşı karşıya gelir.Erkeğin aklına acaba mı sorusunu sokar.Karşılıklı etkilişim varsa olur.
Ama erkek anladığı halde takmıyorsa kız peşinden koşuyor gibiyse hoş değil

Yalan kesinlikle inanma arkadaslarimin hepside gidip kendi kurdu arkadasliklarini sohbet ede ede ,mesaj ceke ceke iki de bir yanina gidip gulumsemeler sakalar ,caya davetler sonrada kendiliginden basladi boyle.Erkeklerde is yok cekingenler sadece bakip kizi kesmek isleri onuda beceremiyorlar kiz adim atmayinca yanina bile gitmiyorlar.
yaa böyle gerçek hayatt ayaşanmış olayları duymayı çok istiyorum.. demek ki böyle hadiseler var..

bazı erkekler de inatla işte erkek içgüdüsel olarak kovalamak ister kız ona kendi yağı ile gelirse kendini ekek gibi hissetmez fln diyorlar

ama anladığım kadarıyla tam tersi durumlar da mevcutmuş..

aslında biraz dikkatli incelersek ilişkiyi zaten kadın kısmı başlatır. er kişiler genellikle çok istisnai durumlar hariç "nefes alsın yeter" modunda, kız ilgisinden hoşlandıklarından kadın hoşlandığı erkeğe ilgisini belli eder. bu adama direkt mesaj atmak ta olur, bir gülümseme de adam onunla ilgilensin diye müsaade etmek te.
ben bu işlerde kadın erkek kısıtlamalarına karşıyım. karakteriniz izin verdiği ölçüde ilginizi belli edersiniz, gerisi ona kalır.

evet haklısın standardı olmaz ama hani genel bir düşünce vardır ya ilişkileri erkeğin ilgisi başlatır diye..benim sorum bunla ilgili diyelim erkeğin ilk başta ilgisi yok ama kız bir şeyler yaparak o erkeği ikna edebilir mi? yoksa en başta ilgisi olmayan erkek hiç bir şekilde ikna edilemez mi? başından böyle şeyler geçenler var mı?

mesela ilk başlarda erkek ilgisiz alakasız olmasına rağmen o erkekten vazgeçmeyen ilgisini göstermeye devam eden ve sonunda ilişki başlatabilen kızlar varm mı? yoksa böyle şeylerin yaşanması tamamen gerçekdışı ve kızın gururunu incitmekten başka bir işe yaramayan şeyler mi?

Hayır her şey karşılıklı olmalı
o adam bir gün gerçekten ilgi duydugu biriyle karşılaşırsa kızın emekler boşa gider

evet haklısın standardı olmaz ama hani genel bir düşünce vardır ya ilişkileri erkeğin ilgisi başlatır diye..benim sorum bunla ilgili diyelim erkeğin ilk başta ilgisi yok ama kız bir şeyler yaparak o erkeği ikna edebilir mi? yoksa en başta ilgisi olmayan erkek hiç bir şekilde ikna edilemez mi? başından böyle şeyler geçenler var mı?

mesela ilk başlarda erkek ilgisiz alakasız olmasına rağmen o erkekten vazgeçmeyen ilgisini göstermeye devam eden ve sonunda ilişki başlatabilen kızlar varm mı? yoksa böyle şeylerin yaşanması tamamen gerçekdışı ve kızın gururunu incitmekten başka bir işe yaramayan şeyler mi?
Ben bunu üniversitede yasamistim bir cocuk vardi üst siniflarda takmistim kafaya hic ilgilenmiyordu o gayet arkadasca yaklasiyordu. Ortak arkadaslarimiz sürekli benim icin firsatlar yaratmaya calisip duruyordu:)) nitekim o hic ilgi göstermedi baska kizlarla cikti. Ben baya bekledim ilgisini cekmek icin ama olmadi. Sonra o ciktigi ilginc tipli kizlarla da yapamadi ayrildi. Aradan uzun zaman gecti tabi simdi kendime diyorum o salagin pesinden niye kosmusum ki ben! Bazi seyler olmuyorsa daha iyisi olacagi icindir. Yipratmayin kendinizi. Her sey karsilikli güzeldir..

Bizim ilişkide ilk benim hoşlantımla başladı
ilk ben gördüm
Şu şekilde oldu ;
Ben farklı şehre okumaya gidicektim okullar belli olduktan sonra instagramda okuduğum şehrin etiketlerine bakıyodum ve baaaam yok işete bildiğin dibim düştü sarışın dövmeli bi çocuk sonra işte ben bunu unuttum gitti okul vakti geldi ve aynı okulda aynı sınıftaymışız meğer zaten ben 1 hafta geç başlamıştım onlar bi gruptu bende o kızlarla iyi anlaşınca onlarla takılmaya başladım ilgimide bayaaa belli ettim sonra işte benim ilgim hoşuna gitmeye başladı derken ilişki başladı bu şekilde 5 ay çıktık ve maalesef bitti :hasta:

Annem hep gençken bir düğüne gider bakışımla tavlar sonra bırakırdım der:halay:

Bende önce bir alıcı gözüyle bakıp ilgim var yok arasıymış gibi hissettiririm çok üstüne düşmeden. Sonra karşı tarafta hoşlantı varsa koşar,açılır yani hep böyle oldu artık nasıl baktıysam:KK53:

Adam ilk başta elektrik alamadıysa sanırım o iş olmaz...ama tabi nasip kısmet işi bu işler...

Hayır her şey karşılıklı olmalı
o adam bir gün gerçekten ilgi duydugu biriyle karşılaşırsa kızın emekler boşa gider

ama adam açık kapı bırakiyorsa duvar gibi de durmasınkız
birazcık bir şeyler yapabilir
reddedilmis ise hiç ugrasmasin

ama adam açık kapı bırakiyorsa duvar gibi de durmasınkız
birazcık bir şeyler yapabilir
reddedilmis ise hiç ugrasmasin
varsayalım ki ortada açık bir kapı yok ama reddedilme durumu da yok. benim merak ettiğim kızların tanıştıkları halde ilgisi olmayan bir erkekte sıfırdan ilgi uyandırmak gibi bir durumun gerçek hayatta olup olmadığı

varsayalım ki ortada açık bir kapı yok ama reddedilme durumu da yok. benim merak ettiğim kızların tanıştıkları halde ilgisi olmayan bir erkekte sıfırdan ilgi uyandırmak gibi bir durumun gerçek hayatta olup olmadığı

adamın kalbi bossa olabilir
ben ilk başta konuyu yanlış anlamışım o yüzden ilk yorumum alakasız olmuş
bence olabilir adamdan meyilliyse hayatında kimse yoksa bir şeyler yapılabilir

Genç arkadaş sanırım birisinden hoşlanıyor ve onu elde etmek için taktik sormak istiyor. Bu şekilde sevgili olan kızlar bence nasıl olduklarını anlatsalar daha yararlı olcak;)

Annem hep gençken bir düğüne gider bakışımla tavlar sonra bırakırdım der:halay:

Bende önce bir alıcı gözüyle bakıp ilgim var yok arasıymış gibi hissettiririm çok üstüne düşmeden. Sonra karşı tarafta hoşlantı varsa koşar,açılır yani hep böyle oldu artık nasıl baktıysam:KK53:

:)) ne olur tarif et :)))

Genç arkadaş sanırım birisinden hoşlanıyor ve onu elde etmek için taktik sormak istiyor. Bu şekilde sevgili olan kızlar bence nasıl olduklarını anlatsalar daha yararlı olcak:KK66:
haha :) hiç de genç değilim..ah keşke genç olsam..taktik almaktan ziyade günlük hayatta neler oluyor ilişki dinamikleri nasıl gelişiyor merak ettiğimden soruyorum. sonuçta burası muazzam bir tecrübe paylaşım platformu..burada paylaşılan fikirler tecrübeler birbirimize yeni bakış açıları kazandırıyor ;) iyi de oluyor :P

mesela iş yerine gelen kişiyi beğenen arkadaşım, sistemden bilgilerine bakıp (askerlik yapmışmı, nereli,branşı ne) kendi uygun gördüğü kişiye iş bahanesiyle şahsi telefonundan mesaj attı.
sonuç, şuan görüşüyorlar :işsiz:
askerlik ne ola ki

Gizli mesajlar verilebilir ama ben ötesini yapmak istemem.
Muhtemelen erkek olsam da yapmazdım. Birine açılmak ya da bunu açıkça belli etmek bana küçük düşürücü gibi geliyor:deli:

Back
X