kızın, kızkardeşini öldürme sebebi nedir?

kasiope

kalbimin komutanı
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2010
1.220
3
116
Diğer
Öykünün kahramanı bir genç kız. Bu genç kız, kendi annesinin cenaze töreninde daha önce kim olduğunu hiç bilmediği bir genç adamla karşılaşıyor. Bu genç adam kızın rüyalarının adamı ve kız görür görmez adama aşık oluyor. Aradan bir kaç gün geçiyor. Genç kız, kız kardeşini öldürüyor.

Polis neden öldürdüğünü sorduğunda, genç kız cevap veriyor...

Kızın, kız kardeşini öldürme sebebi nedir?

cevap vereyim :66:mi yoksa biraz daha düşünsünler mi ?

yoksa kızın kardesıyle adam sevgılılerdı de annesı ıstemıyo dıye kız kardesı ve aadam analarını mı öldürmüş:47:,ya da kız kardesı adaam mı asılmıs canım:45:

hiç tanımadığı adamı annesinin cenazesinde gördüğü için akrabasıdır die düşünür ve yine akrabasını yani ablasını öldürüp belki adam gelir diye beklemesi

anladığım kadarıyla genç kız ve kız ayrı iki kişi.genç kız kız'ı kıskanıyor adama aşık olduğu için.ve öldürüyor.çünkü o adam genç kızın rüyalarının adamıydı.

Bence adamla bi alakası yok bu kızın. Eğer kıskandığı için öldürdüyse çok saçma bi hikaye olur. Çok değişik ve ilginç bi sonucu vardır diye düşünüyorum ben. Annesiyle alakası olabilir.

doğru cevap verenler var arkadaşlar evet ama kimin doğru cevabı verdiğini sonra söylemek istiyorum, çünkü kk daki diğer bayanlarında bu soruya cevap vermelerini istiyorum. söz veriyorum 2 gün sonra doğru cevap verenleri yazıcam. bekleyin anacım:60:

bu adam kızın öldürdüğü kızkardeşinin sevgilisidir onu elde etmek için kardeşini öldürüyor :) mu:61:

aramızda potansiyel katiller var sanırım :) psikoloji testini başarıyla geçen gördüm :D

hiç tanımadığı biri annesinin cenazesine geliyosa kız kardeşinin cenazesine de gelir ve o adamı tekrar görmüş olur diye öldürüyor bence..

bence de kız kardeşini öldürüyo çünkü onu tekrar görebilme ümidiyle mezarlıkta:23:

ben katil değilimmm ... doğru cevabı sölemicemmm :60::60::60::60::60::60::60::60:

Genç kız adamın cenazeye geleceğini ve adamı orada göreceğini umuyor cewap bu kopya çektim başka yerlerden eminim ki doğru cewap:D

Back
X