Kızınız lezbiyen olsa idi , Ne yapardınız?

ellendesegeneres

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2010
82
1
0
İstanbul
Merhaba;

Biliyorum hep bu tarz konular açıyorum ama merak ediyorum burdaki kadınların ne cevap vereceğini.

Daha önce açıldıysa özür diler silinebilir.

Evet kızınız birgün gelip kendisinin lezbiyen olduğunu söylese ne yapardınız?

Benim başıma gelmez demeyin , herkesin başına gelebilecek bir durum.

Merak ediyorum.

Genelde kadınlar bu konuya daha hoşgörülü yaklaşıyor.

Peki siz?

Son düzenleme:
önce onu anlamaya çalışırım ,dinlerim sonrada yardım almasını teklif ederim zorlamadan,incitmeden ..çok zor bir durum ama üstesinden gelinebilr bilinçli davranılırsa ...

Önce kücük bir sok yasardım ne bileyim insan böyle birseyi duyunca baska birsey aklına gelmez cünkü.

Sonrada alıp dogru doktora.

Allahım saklasın inşallah!!!
Ay ne yapayım kızımı hemen psikoloğa götürürdüm..
Gerçi kim olsa aynısı yapar...
Sokağa atacak halimiz yok ya..

Son düzenleme:
Önce sebebine inmeye çalışırım kendimce.
Ve sanırım ''aman tüh niye böyle oldu Allah kahretsin'' demek yerine onu anlamaya çalışırım.
sonra da psikologa danışırım.

konu guzel, dusunmek lazim evet.
konuyu dagitmak istemiyorum aslinda ama nickin dikkatimi cekti; ellen degeneres...kendisi lezbiyendir hatta evlendiler sevgilisiyle.
demem o ki ben sizde oylesine sormus bir havadan ziyade kisisel bir durum sezdim. kendinize saklamak tamamen sizin tercihiniz tabi. konu bu sekilde de tartisilabilir..aklimdan geceni paylasmak istedim.

benim cocugum lezbiyen oldugunu soylese sanirim once bunu bir heves, farklilik ya da can sikintisindan mi kendine icatetti diye takip eder davranislarina bakar psikolojisini gozlerdim.boyle diyorum cunku cevremde sirf degisiklik olsun renk olsun hatta bu aralar moda diye gay-lezbiyen takilan genc insanlar cok. moda yani... ama tabi kalkip bana bu belirli bir yastan ve kisiligi oturduktan sonra soylerse ve eger kendinden eminse yapicak ne var ki???? zorla olacak seyler degil bunlar.

edit: simdi onceki konularina baktim, takintilarindan fln bahsettigin... sen bu takintilarinin gectiginden emin misin?

Son düzenleme:
herkes terapiye götürürdüm demiş bende büyük ihtimal öyle yapardım ama sonuçta hormonal bişi terapist hormonları nasıl düzene koycak bende onu merak ediyorum bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

aynen. bende bunu soracaktım ama yanlış anlaşılmasından korktum.
ellen nicki dikkatimi çekti.

Düşününce buraya bile ne yazacağımı bilemezken; başıma gelse ne yapıcağımı bilemezdim herhalde..Allah korusun ...

offf gerçekten düşünemiyorum allah korusun
ama şu var ne yaparsam yapayım o kararını vermiş olurdu.
hayat onun hayatı ana babalıkta bir yere kadar
çocuğun içinde varsa altın kafese koy yine aynı dert başında olacaktır. değişmez

herkes terapiye götürürdüm demiş bende büyük ihtimal öyle yapardım ama sonuçta hormonal bişi terapist hormonları nasıl düzene koycak bende onu merak ediyorum bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

Hormonlarla ilgili olan başka bir şey,o şekilde olmuşsa zaten biz onu çoktan fark ederdik.Burada sorulan kızınız size gelip söylese diyor,yani sadece renk olsun diye ya da bir tercih kullanmışsa deniyor.O zaman doğru terapiste tabiki..ama hormonlarıyla ilgiliyse zaten kızımızın oturuşu,kalkışı,giyim kuşamı ve arkadaş seçimleri o bize gelmeden bizim onu farketmemizi sağlardı.Bu tür belirtiler küçüklükten çıkar ortaya ve bilinçli anne baba bunu fark edip,erkenden çaresine bakar.Buda hem terapistle hemde ilgili bölümdeki doktorlarla çözüme ulaşabilir,çözümü olduğunuda sanmıyorum ama.

ilk önce hormon tahlili yaptırır ordanda bi terapistle görüşüp nasıl yol izlememiz gerektigi hakkında yardım alır kızımın ne olursa olsun yanında olcagıma söz verir onun güven duymasını saglardım annesi olarak bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…