Doğuma Hazırlık kızınıza hangi ismi koyacaksınız?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

emi1981

Kuzucuğum benim...
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2009
326
2
96
Ankara
Selam kızlar..Daha doğumuma 3 ay var ama şimdiden bir isim belirlemek istiyorum.Çok kararsızım. Defne, Ezgi, Beril ve Eda isimlerini düşünüyorum..Ama karar vermek çok zor..Sizce hangisi güzel..Siz hangi ismi koymayı düşünüyorsunuz?

emi dogumuna az kalmis, insallah kolay bir dogum olur ve mutlulukla alirsin bebegini kucagina
kaydirigubbakcemile5
Ben Elif ismini cok seviyorum. Bu son moda denilen isimler beni pek cezbetmiyor.
Defne guzel bir isim ama cok fazla secildi diye dusunuyorum ama begeniyorsan neden olmasin.Beril de guzel bir isim.Yazan arkadaslar olur mutlaka insallah kolay karar verirsin.
SEVGILER

emi dogumuna az kalmis, insallah kolay bir dogum olur ve mutlulukla alirsin bebegini kucagina
kaydirigubbakcemile5
Ben Elif ismini cok seviyorum. Bu son moda denilen isimler beni pek cezbetmiyor.
Defne guzel bir isim ama cok fazla secildi diye dusunuyorum ama begeniyorsan neden olmasin.Beril de guzel bir isim.Yazan arkadaslar olur mutlaka insallah kolay karar verirsin.
SEVGILER

Teşekkür ederim canım..Elif ismini ben de seviyorum ama ablamın kızının adı:) Fikir verdiğin için saol canım..

meraba allah kolay doğumlar nasip etsin hepimize benimde bir kızım olacak inşallah henüz 21 haftalık :)) ama biz ismini çok önceden karalaştırmıştık eşimle Elif olsun die ben yanına birde "su" ekledim bakalım fikrim değişmezse sonradan "Elifsu" olacak ama... belki elif duru da olabilir diyorum bazen :)) ilk başlarda bu kadar kararsız değildim karnım büyüdükçe daha bi kararsız olmaya başladım oda ilginç ama elif olacağı kesin sadece ikinci isminde gidip gidip geliyorum :)) ayrıca annemin ismide elif :)

meraba allah kolay doğumlar nasip etsin hepimize benimde bir kızım olacak inşallah henüz 21 haftalık :)) ama biz ismini çok önceden karalaştırmıştık eşimle Elif olsun die ben yanına birde "su" ekledim bakalım fikrim değişmezse sonradan "Elifsu" olacak ama... belki elif duru da olabilir diyorum bazen :)) ilk başlarda bu kadar kararsız değildim karnım büyüdükçe daha bi kararsız olmaya başladım oda ilginç ama elif olacağı kesin sadece ikinci isminde gidip gidip geliyorum :)) ayrıca annemin ismide elif :)
Senin annenin adı da Elifmiş.İyi bir seçim olur o zaman canım..Gerçekten insan tam olarak bir türlü karar veremiyor.Sürekli fikir değiştiriyor..Umarım sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza canım..

defne ve beril'i beğendim.

ben hira şeker yada hira hanım koymak istiyorum.

Alyatuğsem öykü masal alyaderin deren yezda bu isimleri çoook seviyorum :16::16:

Selam kızlar..Daha doğumuma 3 ay var ama şimdiden bir isim belirlemek istiyorum.Çok kararsızım. Defne, Ezgi, Beril ve Eda isimlerini düşünüyorum..Ama karar vermek çok zor..Sizce hangisi güzel..Siz hangi ismi koymayı düşünüyorsunuz?

merhaba cnm bence defne ve eda isimleri daha güzel ben ecenur koymayı düşünüyorum kızım olursa

hepsi güzel canım seçim yapamadım bende:26:

benim kızımın adı "duru" şimdi yine hamileyim yine kız olursa "ırmak" koymayı düşünüyorum.

duru ve ırmak olacaklar :)

hayırlı doğumlar.

çok zor işmiş basit gibi görünen bu isim koyma işi, bende kızımın adına karar veremeyenlerdenim, Nilda, Dilay gibi isimler var ama bakalım...:44:

Rüyamda kızım olmuş ve Defne ismini koymuşum, beğendiğim bir isim güzel ama "defne-tmek" fiilinden dolayı bu ismi istemem...
Kızım olursa günün birinde "Rüya" düşünüyorum.
:16:

bu isim işi rüyalarıma girer oldu. eşimin kararsızlığı yüzünden hala bi isimde fikir birligimiz yok.en çok .pek koymak istiyordum ancak eşimin memleketinde ipek ismi erkek ismiymiş..bi sürü erkek ipek saydılar ailede herkes güldü dalga gecti bende doğal olarak soğudum.şuan içime hiç bir isim sinmiyor.7. ayıma geldim hala bir ismi yok..içime sinmeyen sadece olabilir dedıgım isimler bengisu, nehir, ela naz ... sizce bunlardan hangisi güzel?

Back
X