Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
emi dogumuna az kalmis, insallah kolay bir dogum olur ve mutlulukla alirsin bebegini kucagina
kaydirigubbakcemile5
Ben Elif ismini cok seviyorum. Bu son moda denilen isimler beni pek cezbetmiyor.
Defne guzel bir isim ama cok fazla secildi diye dusunuyorum ama begeniyorsan neden olmasin.Beril de guzel bir isim.Yazan arkadaslar olur mutlaka insallah kolay karar verirsin.
SEVGILER
Senin annenin adı da Elifmiş.İyi bir seçim olur o zaman canım..Gerçekten insan tam olarak bir türlü karar veremiyor.Sürekli fikir değiştiriyor..Umarım sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza canım..meraba allah kolay doğumlar nasip etsin hepimize benimde bir kızım olacak inşallah henüz 21 haftalık :)) ama biz ismini çok önceden karalaştırmıştık eşimle Elif olsun die ben yanına birde "su" ekledim bakalım fikrim değişmezse sonradan "Elifsu" olacak ama... belki elif duru da olabilir diyorum bazen :)) ilk başlarda bu kadar kararsız değildim karnım büyüdükçe daha bi kararsız olmaya başladım oda ilginç ama elif olacağı kesin sadece ikinci isminde gidip gidip geliyorum :)) ayrıca annemin ismide elif :)
Elif isminde harika bir gizem ve asalet olduğunu düşünüyorum ben de..
Seçtiğiniz isimlerin hepsi çok hoş ,seçim yapmam gerekirse Ezgi derim:)
Fikir edinmek isterseniz , bu linke göz atabilirsiniz..
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...imler/318992-farsca-kokenli-kiz-isimleri.html
Sevgiler.. :)
Hayırla gelsin prensesiniz..
Selam kızlar..Daha doğumuma 3 ay var ama şimdiden bir isim belirlemek istiyorum.Çok kararsızım. Defne, Ezgi, Beril ve Eda isimlerini düşünüyorum..Ama karar vermek çok zor..Sizce hangisi güzel..Siz hangi ismi koymayı düşünüyorsunuz?
Selam kızlar..Daha doğumuma 3 ay var ama şimdiden bir isim belirlemek istiyorum.Çok kararsızım. Defne, Ezgi, Beril ve Eda isimlerini düşünüyorum..Ama karar vermek çok zor..Sizce hangisi güzel..Siz hangi ismi koymayı düşünüyorsunuz?