Kızınızın yanında kıllarınızı alır mısınız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne zaman banyoya girip kıllarımı almak istesem kızımda (6) ısrarla yanıma geliyor. Artık arkamı dönüp bikiniyi öyle alıyorum külottan kenarları köşeleri sonra bi şekil oyalayıp geri kalanları alıyorum
Yanında bahsediyor musunuz? Ben banyodayken tuvaletleri gelmedikçe giremezler. Benimde 5.5 yaş ve 3.5 yaş cocuklarim var. Ayrıca okula gitmiyor mu yada gece o uyudugunda yapın. Çocuğun bunu görmesi doğru birşey değil. Ben bacaklarımı bile yanlarında almam

Ne zaman banyoya girip kıllarımı almak istesem kızımda (6) ısrarla yanıma geliyor. Artık arkamı dönüp bikiniyi öyle alıyorum külottan kenarları köşeleri sonra bi şekil oyalayıp geri kalanları alıyorum
çoçukta bunu izliyor mu yarın bir gün kendisi de dener kesmez umarım bir yerini.
Çocuk uyudğunda , okulda olduğunda, birşey izlerken al yada 6 yaş bebek değil kapıyı kitle çocuk izlemesin yani

Bu çocuk hiç uyumuyo mu öğlen uykusu yada akşam uykusu yani özel işlerinizi uyurken yapsanız daha sağlıklı değil mi 🤢🤮

6 yaşında çocuğun annesi ile duş a girmesi çok saçma okula gidince epilasyon yap

6 yaşındaki çocuk laftan anlar. Mahremiyeti öğretmediniz mi?

Çok mu canın sıkılıyor arkadaşım? Diğer konunda kıllarını nasıl aldığın ile alakalıydı. Trollük yapmaktan sıkılmıyorsunuz da...

Böyle sapkın düşüncelerini başka sitelerde tatmin et bu ne böyle ya düşüncesi bile mide bulandırıcı

Hı hı tamam

Böyle birşey olur mu yaa inanamıyorum 6 yaşında çocuk herşeyi biliyor ayrıca tek durmaması size bu yaşta bu kadar bağımlı olması bile birşeylerin yanlış gittiğini gösteriyor. Uyku saati, okul saati vardır hadi olmadı gece yapın yaa.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X