Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Konu fake imiş ama maalesef böyle gerizekalılar var kuaför arkadaşım var, torununa bakan dengesiz bir müşterisi varmış torunuyla gelip ağda odasına giriyormus tüm vücut aldiriyormus uyarılara rağmen dinlemiyor demişti. Ne o çocuğun annesi olsaydım annem yada kayınvalidem farketmez rezil ederdim ama demek ki herkes aynı değil.
Ne zaman banyoya girip kıllarımı almak istesem kızımda (6) ısrarla yanıma geliyor. Artık arkamı dönüp bikiniyi öyle alıyorum külottan kenarları köşeleri sonra bi şekil oyalayıp geri kalanları alıyorum
Ay yine mi siz ya hem pis hem iğrenç hem mahremiyetten anlamayan kıt beyinli birisiniz. Öööööf ne mide bulandırıcı birisiniz. Ay seninle yatan kocanında aklına şaşayım böyle pis biriyle ööööğğğ yani.
Konu fake imiş ama maalesef böyle gerizekalılar var kuaför arkadaşım var, torununa bakan dengesiz bir müşterisi varmış torunuyla gelip ağda odasına giriyormus tüm vücut aldiriyormus uyarılara rağmen dinlemiyor demişti. Ne o çocuğun annesi olsaydım annem yada kayınvalidem farketmez rezil ederdim ama demek ki herkes aynı değil.
Düşünüyorum da böyle içindeki pislikleri kusmayan kaç insan vardır acaba diye? Allah'ım Celle Celâlühû sizin gibileri bizden ve çocuklarimizdan uzak etsin. Kendinize gelin bu sapıkça pislik düşüncelerinizi kendinize saklayın.
Ve kimse üçgen kesmiyor gidin başka ülkede yaşayın lütfen
pedofili sapık erkek seni emniyete bildirmek lazım pedofili bu Allah’ın belası köpek utanmıyor musun küçücük çocukları düşünüp buraya konu açmaya geber it